• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

02.10.2018

07:04

(VIDEO) VULETIĆ ZA INFORMER: Hteli su da nas linčuju na "Čairu", Partizan je već dva meseca raskrvavljen!

Partizan

(VIDEO) VULETIĆ ZA INFORMER: Hteli su da nas linčuju na "Čairu", Partizan je već dva meseca raskrvavljen!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić kaže da su čelnici crno-belih umalo linčovani na stadionu Radničkog u Nišu u nedelju uveče

 

Viceprvak Srbije igrao je nerešeno 2:2 sa "meraklijama" u 10. kolu Superlige, a na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako Nišlije brutalno vređaju upravu Partizana.

Vuletić za Informer otkriva da se nije završilo na tome.

- Navijači Radničkog napali su našu delegaciju, i to je bilo mučno. Tokom celog meča oni su nam se najpogrdnije obraćali. Taj čin eskalirao je fizičkim napadom. Navijači su pokušali da preskoče betonsku ogradu i upadnu u ložu, a u nezapamćenom stampedu zadobio sam povredu kolena - kaže Vuletić.

Foto: Tanjug

Vladimir Vuletić


Drugi čovek Partizana osvrće se na grešku glavnog arbitra Milorada Mažića, koji je oštetio crno-bele za penal i kaže da je "parni valjak" čitave sezone izložen sudijskim nepravdama.

- Nije u pitanju moje krvavo koleno, nego je Partizan već dva meseca raskrvavljen. Prema nama se ponašaju kao da dolazimo iz venecijanskog geta. S tri strane stadiona čuo se povik "mrzim Beograd". Nisam stručnjak i ne razumem se da li je ruka uz telo, van tela, ali nije poenta samo u tome. Partizan je od početka takmičenja u Superligi veliki broj puta drastično oštećen, a to se potvrdi tek posle - kaže Vuletić.

On dodaje da se ljudi iz FSS oglušuju o zahteve Partizana.

- Imamo zlonamerno ponašanje od strane FSS i Sudijske komisije. Dva puta smo tražili da se glasa o VAR tehnologiji. Nije to tražio bilo koji klub, a i da jeste, oni se oglušuju. Nije ovde u pitanju da li za Partizan navija dva, deset ili 30 odsto, neka smo manjina... Ali u Srbiji i manje manjine imaju veća prava - zaključuje Vuletić.

 

(VIDEO) MIRKOVIĆ NE ZAMERA MAŽIĆU ZBOG PENALA: Da je imao snimak možda bi sudio drugačije!

(VIDEO) BIO JE PENAL ZA PARTIZAN! Član Sudijske komisije: Mažić je pogrešio!

(VIDEO) ČELNIKE PARTIZANA GAĐALI FLAŠOM NA "ČAIRU"! Incident pred ložom, policija reagovala!

(VIDEO) PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL U NIŠU! Mažić nije video ruku Pankova!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bogi batina

pre 5 godina

Zapitajte se bolje zasto vas vredjaju svuda gde se pojavite?

Bgd

pre 5 godina

Što poseješ to i žanješ. Godinama unazad ste urnisali fudbalsko prvenstvo, imali sa pola lige zatvorene utakmice (BSK, Hajduk Kula, Sartid, Metalac..), utakmice se produžavale po deset minuta, svirali penali u zaustavnom vremenu. Naravno, ne odobravam ovaj potez u Nišu, vrlo je ružno ali značajno ste doprineli takvoj atmosferi.

Južna Pruga

pre 5 godina

Tako je počelo i na Maksimiru! To je gore i od hrvatske i od šiptarske secesije.

AS

pre 5 godina

NIJE NIŠTA ČUDNO ŠTO HOĆE DA VAS PREMLATE. VI PRVI VREĐATE I PLJUJETE PO SVIMA A OČEKUJETE DA VAS NEKO MAZI.

Laki

pre 5 godina

u tome je problem što i partizan i zvezda kazu "nije to tražio bilo koji klub" nego boze moj trazi partizan trazi zvezda. pa i našoj super ligi igraju i ostali klubovi. niste samo vi u pitanju. prestanu da mi kad kako si se ugrozili protiv partizana. pogledaj se u ogledalo i sam sebe pitaj "šta bre s...s.

Gandra

pre 5 godina

Opet kuka o globalnoj zaveri protiv JSD- Partizan. A zasto ga zovu Supica?

moma52

pre 5 godina

Toliko gneva je ova uprava izazvala među navijačima,kako Partizana tako i ostalih,ako su normalni treba da se povuku.Ovako svojim potezima(mada se jedino Cezar razume u svoj posao,ali braneći Vazuru,Ilieva i Vučelu usmerava mržnju prema sebi) ozbiljno dovode u pitanje svoju bezbednost.Ne opravdavam nasilje,ali oni su najstrašnije nasilje izvršili nad Partizanom i naravno da su navijači ljuti.Danas da bi se dodvorili i nekako isprosili neka sredstva za eventualno renoviranje stadiona,pristaju na sve ,pa i poniženje Partizana.Šta je sa internatom,o tome se ćuti?Šta je sa blokadom računa? Misterije se nadovezuju jedna na drugu i šta očekuju,njih napadaju i njihovi navijači,pa neka se pitaju zbog čega.

robin hud

pre 5 godina

Opet ovaj lik ! Pa dokle vise ? Da li iko u ovoj Srbiji moze da ukloni ovog zlobnika iz svih sportskih klubova i javnih preduzeca ? Ovaj samo siri mrznju i zlo ! Skinite ga vise ako za Boga znate !!!

Nije tačno

pre 5 godina

Nisu to bili navijaci Radnickog vec Partizana, a to sto si razbio koleno je zato sto si debeo i trapav, pa si se u*rao i poceo da bezis, pa si se spotakao i pao. Ni to ne znate da radite, ali ce vas navijaci krpama isterati iz kluba, vrlo brzo. To vam sve radi druga struja partizanovih bivsih clanova uprave, lopova, kao sto ste i vi.

straja

pre 5 godina

Samo DOKAZ vise da srpski PRAVNICI nisu dorasli poslu i problemima koje su PRIGRABILI.....Tipicna pravnicka floskula.."nisam strucan za fudbal...ali ZNAM da su nas vise puta ostetili"....Ipak ovo ne bi sme da bude nivo profeora na visoko skolskoj ustanovi....sportski radnik, o da, taj moze da prica sta hoce ,Vazura,Terzic,onaj sudija,Savo Milosevic...profesor,profesore sam rusis ugled profesije!!!!!

dzaja

pre 5 godina

incident su izazvali privilegovani celnici partizana, koji godinama muljaju i unistavaju domace prvenstvo;

kiDe

pre 5 godina

Dokle vise? Zasto se taj gospodin ne bavi poslom zasta je i kompetentan. Za fudbal svakako nije. Da je u lozi bio neko od bivsih fudbaler partizana, trazili bi navijaci da se slikaju sanjim. A sta da traze od njega? Ne sumnjam da je i inicirao konflikt.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17