• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2018

21:16

A, TREBALO JE DA VODIMO 20 RAZLIKE! Trinkijeri razočaran što je Partizan ispustio pobedu

Partizan

A, TREBALO JE DA VODIMO 20 RAZLIKE! Trinkijeri razočaran što je Partizan ispustio pobedu

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri razočaran je što je njegov tim, kako kaže, ispustio veliku šansu da pobedi Zenit u Rusiji

Crno-beli su izgubili u dramatičnoj završnici sa 75:71, a skupo ih je koštao pad u trećoj četvrtini, kada su Rusi napravili veliki preokret.

Utakmica je odlučena posle prve dve četvrtine. Trebalo je da bude plus 20 za nas, odbrana je bila kvalitetna, a završili smo samo sa "plus četiri", jer smo promašili šest bacanja, izgubili devet lopti bez ikakvog razloga i protivniku dozvolili deset ofanzivnih skokova. Nemoguće je tako da dobijete utakmicu - ocenio je Trinkijeri posle meča.

Treća četvrtina je došla kao ceh tih silnih propusta u prvom poluvremenu.

Upozorio sam moju ekipu, ali nismo znali da odgovorimo na njihovu fizičku odbanu. Mogli smo da izgubimo ubedljivo, mlada smo ekipa, ali pokazali smo da želimo da se borimo do kraja. Na kraju trebalo je da dobijemo, ali možda je bolje da smo izgubili sada i da naučimo nešto. Ako mogu da budem realan, izgubili smo četirii poena razlike,a samo je jedan i po igrač odigrao dobro, ne više od toga. Dakle imamo mnogo prostora da budemo bolji - smatra Trinkijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17