• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2019

08:20

VAZURA OPLEO PO BOAĆIJU I TERZI: "Šefa" je dete od 17 godina stavilo u džep, a Zvezdan je doktor suđenja!

Partizan

VAZURA OPLEO PO BOAĆIJU I TERZI: "Šefa" je dete od 17 godina stavilo u džep, a Zvezdan je doktor suđenja!

Podeli vest

"Večiti" derbi ne može da prođe bez provokacija i prozivki, pa je tako bilo i pre i nakon 159. koji je okončan nerešenim rezultatom 1:1

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je posle utakmice crno-belima da prestanu da glume žrtve, a čelniku kluba iz Humske Milošu Vazuri nisu promakle izjave iz protivničkog tabora. Pre svih Ričmonda Boaćija pre same utakmice, a potom i genaralnog direktora večitog rivala Zvezdana Terzića.

Boaći je pre meča poručio da može Partizan da ima 10 Mesija u timu, njemu je svejedno, jer je on šef na terenu.

- Mislim da ih je sve inspirisao Ričmond Boaći. Njegova izjava pre utakmice je, blago rečeno, potcenjivačka. Govorio je da ne poznaje nijednog igrača Partizana, da možemo da stavimo deset Mesija na teren, ali da ne pomaže, jer je on neki veliki šef. E, pa, tog "velikog šefa" je dete od 17 godina - Stahinja Pavlović, stavilo u džep - kazao je za Telegraf Miloš Vazura.

- Tamo je negde sa ključevima i mobilnim telefonom, pa se nadam da je sada bar nekoga upoznao. I tek će da upozna tog klinca, tek će mu on pokazati ko je i šta je, samo polako. Ponosni smo na Stahinju i ostale naše mlade igrače, koji uz iskusne očito pravilno stasavaju.

ODJECI DERBIJA! Miletić: Kao da je sudija želeo da bude nerešeno

PRIJATELJI PRE SVEGA! Vezista crno-belih ni rođenom bratu ne bi oprostio pobedu, a kamoli "zvezdašu"!
 

Ni Vazura nije bio zadovoljan suđenjem, smatra da je bilo grešaka sa obe strane.

- Bilo je dosta grešaka na obe strane. Crvena zvezda je oštećena za gol, a mi za čist penal u prvom poluvremenu. To nije sve, grešio je i u proceni faulova, iz jedne takve je Zvezda i izjednačila. Nismo zadovoljni suđenjem Grujića, ali to svakako neće promeniti krajnji ishod derbija.

Što se tiče izjave Zvezdana Terzića, koji se zapitao šta će sada "stručnjaci iz Partizana da kažu na suđenje i da li će da obmanjuju javnost", Vazura odgovara:

- Nikada nećemo da ćutimo kada smo oštećeni i kada vidimo da nisu čista posla. A što se pomenute izjave Zvezdana Terzića tiče, mogu da kažem da je pomalo očekivana, jer on već ima diplomu da je i doktor suđenja - zaključio je Miloš Vazura.

OGLASIO SE I ZVEZDAN TERZIĆ! "Neka prestanu da glume žrtve i obmanjuju narod"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milovan 2

pre 5 godina

Sve biser do bisera Zvezda je izjednačila posle faula. On i sada tvrdi da je Partizan ponovo pokraden u derbiju. Posle svega što se događalo optuživati sudije da je pokrao Partizan je krajnje licemerno da ne upotrebim neku težu reč. Zvezda je praktično obezbedila titulu tako da joj pobeda nije toliko bila neophodna: Svojim izjavama ljudi iz Partizana su samo nastavili da blamiraju svoj klub zato im je broj gledalaca u stalnom opadanju. Tužno je bilo gledati skoro praznu južnu tribinu.

Red Devils85

pre 5 godina

Daj ne lupaj bre,taj grubijan trebo 2 crvena da dobije posle zutog,koje faulove za cist penal pravio,ali vase sudije vas spasile.Dali ste i gol iz ofsajda.

Lale

pre 5 godina

Odmah da kazem da sam navijac Crvene Zvezde, I zamolio bih FSS da jednom sedne ozbiljno za sto i resi pitanje sa navijacima oba kluba, a moje je ciji navijaci naprave ma kakav bio Skandal, da njihov tim odmah odpisu u CETIRI NIZA ranga, a igrac koji namerno napravi jaci prekrsaj kao sto je to uradio Nikolic da se odmah kazni sa 10 utakmica neigranja.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija