• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

18:55

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN NASTAVIO DA PROSIPA BODOVE! Košmarna nedelja crno-belih, Voždovac slavio na "krovu"

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN NASTAVIO DA PROSIPA BODOVE! Košmarna nedelja crno-belih, Voždovac slavio na "krovu"

Podeli vest

Drugi poraz ove nedelje doživeli su fudbaleri Partizana, koji su posle gubitka tri boda protiv Radničkog poklekli i na gostovanju Voždovcu, od kojeg su poraženi sa 1:0

Loša nedelja po crno-bele se nastavlja, a ruku na srce pitanje je koliko su izabranici Zorana Mirkovića i zaslužili ovog nedeljnog popodneva na krovu.

Voždovac je bolje ušao u meč posle odlične šanse Andrije Lukovića, ali je Kljajić bio na mesto. U nastavku su igrači Partizana uzeli primat i pokušavali udarcima glavom preko Pavlovića i Rikarda, što su bile dve daleko najbolje šanse u ovom delu igre.

U nastavku je Trujić imao dve ozbiljne šanse pre vođstva svog tima da ugrozi crno-bele, ali mu je u prvoj za nijasnu promakao gol, dok se u drugoj isprečio Kljajić.

Ipak, posle tačno jednog sata igra konačno se zatresla mreža Kljajića, a pogodio ju je povratnik u srpski fudbal Dragoljub Srnić, koji je iskoristio smušenost Bojana Ostojića i doveo "zmajeve" u vođstvo.

Do kraja meča Luković je imao stativu, dok je Partizan imao ozbiljnu šansu preko Šćekića, gde se prilično istakao Ilić, a nešto i kasnije je malo falilo da iz gužve u kaznanog prostoru "zmajeva" dođi do izjednačenja.

Nakon poraza od Voždovca, razlika u odnosu na drugoplasirani Radnički je se produbila na 14 bodova zaostatka, dok je kaskanje za vodećom Zvezdom sve veće pa sada iznosi 21 bod.

VOŽDOVAC - PARTIZAN 1:0 (0:0)

Strelac: Srnić u 60. za Voždovac.

Stadion: Voždovca. Sudije: Momčilo Marković, Milovan Ristić, Dragan Bogićević.

VOŽDOVAC:  Ilić – Ćirković, Matović, Jovanović, Mikić – Pavlović, Srnić (od 74. Purtić) – Trujić, Luković, Arsić - Stuparević.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Pavlović, Šehović – Zakarić, Zdjelar, Šćekić (od 78. Georgijević), Kosović (od 62. Pantić) -  Nikolić, Rikardo.

Kraj meča!

94' Trujić je opet pobegao odbrani crno-belih, Zdjelar ga nepropisno zaustavlja i Voždovčani dobijaju na vremenu pred kraj meča.

92' Gužva u kaznenom prostoru Partizana i posle nekoliko pokušaja nisu uspeli da dođu do gola.

90' Bliži se kraj regularnog dela igre. Čeka se visina sudijske nadoknade i čini se da crno-beli mogu najviše do boda u ovom trenutku.

84' Nervoza u finišu meča. Partizan grčevito želi da dođe do boda, sada su iznudili slobodan udarac, posle koga Trujić izbacuje u aut.

76' Stativa za Lukovića. Odlična šansa za nekadašnjeg Zvezdinog igrača, ali nema gola.

75' Gužva u kaznenom prostoru Partizana, ali Voždovac nije došao do šanse za novi gol. Prethodno je pokušao Lazar Arsić.

69' Najbolja šansa za Partizan u nastavku. Šutirao je Šćekić posle centaršuta Pantića, ali golman Ilić je imao briljantu intervenciju.

67' Pokušao je Zdjelar posle kornera da ugrozi "zmajeve", ali lopta odlazi pored gola.

60' GOOOL! Voždovac vodi 1:0. Strlac je Dragoljub Srnić posle katastrofalne greške Bojana Ostojića. Iskusni štoper je poklonio loptu nekadašnjem saigraču iz Čukaričkog, koji je sam izleteo ispred Kljajića i rutinski ga matirao.

Foto: Starsportphoto

 

58' Partizan pomalo prebacuje loptu na polovinu domaćih iznudivši korner, ali ništa više od toga na isteku jednog sata igre.

Meču na Voždovcu prisustvuje i dugogodišnji fudbaler Partizana Zvonimir Vukić, koji je u crno-belom dresu sakupio čak 120 nastupa i postigao 60 golova.

 

55' Opet je Trujić stavio na muke odbranu crno-belih. Ovaj put se Kljajić dobro isprečio i spasao mrežu gostiju.

52' Potencijalno dobar napad crno-belih završen je mlakim pokušajem Zakarića, čiji udarac je Ilić lagano zaustavio.

47' Odlična šansa za Trujića. Odlično se namestio ofanzivac Voždovca i malo je falilo da domaćem timu donese vođstvo.

46' Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme

45' Igraće se još jedan minut zaustavnog vremena, a na isteku regularnog dela Luković je za malo zakasnio na centaršut koji je bio potencijalno opasan po crno-bele. Odmah nakon ovog napada, sudija je označio kraj prvog poluvremena.

44' Slično kao i Pavlović, pokušao je i Rikardo glavom da savlada Ilića, ali je lopta ponovo otišla pored gola.

42' Opet je gužva u kaznenog prostoru domaćih posle centaršuta Zakarića, ali još nema promene rezultata pošto je Šehović gađao daleko preko gola.

39' Mlak pokušaj Trujića na drugoj strani, Kljajić lako interveniše.

Foto: Starsportphoto

 

38' Dobar pokušaj Zakarića, ali Ilić brani. Crno-beli su bolji rival u finišu poluvremena.

36' Sporna situacija na ivici kaznenog prostora domaćih gde sudija Marković nije video start Stuparevića nad Zdjelarom, zbog čega je pobesneo Zoran Mirković.

34' Izuzetno dobra šansa za Pavlovića, ali je mladi štoper crno-belih propustio šansu da postigne prvenac i donese Partizanu vođstvo protiv Voždovca.

Foto: Starsportphoto

 

31' Neoprezan faul jednog igrača domaćih nad Rikardom. Slobodan udarac za Partizan, ali lopta završava u naručju Ilića.

25' Prvi konkretan pokušaj za Partizan imao je Kosović, ali lopta je zavrila pravo u rukama Ilića.

19' Čarke na terenu. Opet je Nikolić u centru pažnje posle koškanja sa Ćirkovićem. Ubrzo su uleteli Pavlović i Luković da se obračunaju sa Partizanovim napadačam, od svega slobodan udarac za crno-bele.

Foto: Starsportphoto

 

17' Matović solidno šutira, ali to je bio lak posao za Kljajića.

12' Odlična šansa za Voždovac, ali je Luković mlako šutirao ispred Kljajića, koji mu je pravovremenom reakcijom skratio ugao.

10' Napad domaćih zaustavljen je sviranjem ofsajda. Na drugoj strani napad crno-belih je završen posle centaršuta Vulićevića koji je ukrotio golman Ilić.

9' Solidan pokušaj Andrije Lukovića završio je pored gola.

6' Loš centaršut Zakarića završio je u autu. Čini se da se Partizan malo oslobađa posle početne konfuzije i da polako preuzima konce igre.

Foto: Starsportphoto

 

5' Uzvraća i Partizan na drugoj strani. Korner za crno-bele posle akcije po levoj strani, ali gosti intervenišu.

1' Korner za Voždovac i velika gužva u šesnaestercu Partizana nije urodila plodom, pa će Kljajić ubaciti loptu u polje.

1' Utakmica je počela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

ODAVNO SAM JA REKAO, MISLIM JESENAS, DA OVA EKIPA PARTIZANA NEMA DOVOLJAN KVALITET DA BUDE MEĐU PRVE TRI EKIPE. ŽELE KAO I UVEK SVE NA SILU UMESTO DA IGRAJU FUDBAL A UVEK IM JE NEKO DRUGI KRIV.

Nenad

pre 5 godina

Sta je bre ovo, prvo Niski OBILIC, pa sad Beogradski OBILIC, koliko Obilica ima u srbiji? Jadan partizan, samo ga potkradaju... Ps. Pozdrav iz Nis-a

Rale

pre 5 godina

Nije glavni problem što gubi bodove, već što igra vrlo destruktivno. Bez pravih pojačanja nigde ga neće biti ni narednih sezona.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija