• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

19:14

PAVLOVIĆU NIJE LAKO NA TRIBINAMA: Bilo mi je lakše da igram, Partizan može do finala!

Partizan

PAVLOVIĆU NIJE LAKO NA TRIBINAMA: Bilo mi je lakše da igram, Partizan može do finala!

Podeli vest

Aleksandar Pavlović, cele sezone prati Partizan iz prvih redova "Pionira" i svaku utakmicu proživljava veoma emotivno, pa ništa drugačija situacija nije ni u polufinalnoj seriji

- Lakše mi je bilo da igram. Utakmica je bila fenomenalna. Odavno nisam gledao bolji derbi. Stvarno mi je žao što je Partizan izgubio, ali naravno još ništa nije gotovo. Verujem da ako crno-beli odigraju na nivou, mogu da uđu u finale - kazao je za Novosti Pavlović.

Prvi meč polufinala plej-ofa Zvezda je na domaćem terenu pobedila posle dodatnih pet minuta (106:101), a Pavlović je  gledao preko TV ekrana. Kaže da će u drugoj utakmici koja je na programu u subotu (19.00) odbrana će biti ključna.

U velikim utakmicama presudna je igra u defanzivi. Ali protiv ovakve Zvezde mora i napad da bude na visokom nivou, kao što je bio u prvom polufinalnom susretu.

TRADICIJA NIJE NA PARTIZANOVOJ STRANI! Crno-belima jedina šansa da ponove seriju iz 2014. godine!

ŠTA ĆE BITI S NOVICOM? Navijači Partizana strepe, zglob otekao, Veličković jedva hoda...

Crno-beli u narednom meču moraju da pobede, ako žele da nastave plovidbu Jadranom.

- Nema nikakvog pritiska, svi znaju da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. I to može da bude samo plus za Partizan, a nikakvo opterećenje. Zajedno su tim. Uvek neko drugi od igrača može da iskoči. Što više igraju kao ekipa, to su veće šanse za pobedu. To su pokazali u prethodna tri derbija koja su odlučena na jednu loptu. Ne treba stavljati na momke nikakav pritisak. Na kraju dana, ovo je ipak, samo košarka koju svi vole da igraju na terenu - završio je Pavlović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija