• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2019

21:24

PARNI VALJAK JE POČEO DA SE POMERA! Trinkijeri uprkos porazu veruje da je proces tek krenuo!

Partizan

PARNI VALJAK JE POČEO DA SE POMERA! Trinkijeri uprkos porazu veruje da je proces tek krenuo!

Podeli vest

Uprkos ubedljivom porazu od Crvene zvezde trener košarkaša Partizana Andrea Trinikeri izjavio je da je "parni valjak" počeo da se pomera i da se neće zaustaviti dok se crno-beli ne vrate tamo gde pripadaju

Partizan nije uspeo da načini odlučujući korak u polufinalnoj seriji sa Crvenom zvezdom i plasira se u finale ABA lige, ali je Trinkijeri izgledao spokojno, svestan kakvu je situaciju zatekao kada je preuzeo ekipu u novembru.

Čestitam Zvezdi. Bili su favoriti i uspeli su u majstorici. Mislim da su bili bolji, čvršći i projektovani su da se vrate u Evroligu. Imali su jedan poraz u sezoni, a ovo za nas nije kraj trke. Proces je krenuo. Mi smo napravili, moramo da se setimo odakle smo počeli, ko je bio od kada sam stigao u novembru. Polako smo se digli i borili smo se četiri utakmice na jednu loptu, danas nismo uspeli da se efikasno borimo. Nije trenutak za dublje analize, još su vruće glave, ali znam da je proces krenuo. Parni valjak je počeo da se pomera i neće se zaustaviti dok se Partizan ne vrati gde pripada - rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare.

(VIDEO/FOTO) SILOVITA ZVEZDA PREGAZILA PARTIZAN! Perperoglu doneo crveno-belima novo finale ABA lige!

Italijanski stručnjak je naveo da je trebalo da crno-beli izdrže malo duže, ali da u tome nisu uspeli. Rekao je da ne može da zameri ekipi na borbi, ali da je kvalitet bio sporan.

- Mislim da smo se borili, da smo pokušavali da izdržimo, ali nismo dovoljno,. Mislim da nije stvar u borbi, nego u kvalitetu. Morali smo da pogodimo bar pet-šest trojki više. Oni su zatvorili reket i moraš pogoditi da igraš. To je košarka, nije fudbal - rekao je Trinkijeri.

On je naveo da je smanjena distanca u odnosu na večitog rivala.

Mnogo smo radili, jedan trofej smo uzeli, smanjili smo distancu, ali to nije dovoljno da se umanje sve loše stvari. Danas je moglo biti svakako. Mogli smo mi da puknemo, oni, svaka akcija je mogla da ode na drugu stranu. Nismo pogodili kad je trebalo i onda smo upali u problem. Imamo mladu ekipu koja se nije snašla najbolje psihološki - rekao je Trinikeri uz opasku:

- Idemo dalje.

Zanimljiva stvar dogodila se na početku konferencije kada je nepoznati čovek odlučio da pokloni boksersku rukavicu Italijanu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17