• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

20.05.2019

13:11

SALE SE JOŠ NIJE OPROSTIO! Partizan tek planira da napravili SPEKTAKL u Ilićevu čast, evo ko dolazi!

Partizan

SALE SE JOŠ NIJE OPROSTIO! Partizan tek planira da napravili SPEKTAKL u Ilićevu čast, evo ko dolazi!

Podeli vest

FK Partizan planira da u septembru organizuje oproštajnu utakmicu za odlazećeg kapitena Sašu Ilića, koji je u nedelju uveče odigrao poslednji meč u Humskoj za crno-bele

Znalo se da posle toliko utakmica u Partizanu, Saša Ilić zaslužuje oproštajnu utakmicu ovog tipa, pa se ispostavilo da je duel protiv Proletera bio samo prvi čin veličanstevnog odlaska kapitena.

To je u razgovoru za Telegraf potvrdio generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura napominjući da bi događajući koji će imati humanitarni karakter prisustvovati i bivši trener crno-belih Lotar Mateus.

(FOTO) DA SE NIKADA NE ZABORAVI! Saletove kopačke završile u muzeju Partizana!

- Utakmica sa Proleterom je poslednja u takmičarskoj sezoni, ali ne i poslednji meč Saše Ilića u dresu Partizana, pošto će u četvrtak igrati i u finalu Kupa Srbije. Nto, želeli smo da se na neki način oprosti od navijača baš na našem stadionu. Otuda smo pozvali sve one ljude koji su vezani za Sašinu karijeru, koji su u ovom trenutku bili u Srbiji, čak i one sa kojima možda ne delimo ista mišljenja u vezi sa vođenjem kluba - izjavio je Vazura za Telegraf.

ODLAZAK LEGENDE! Ove suze u Humskoj su obradovale Sašu Ilića!

Kako je naveo Partizanov operativac, događaju će osim Mateusa prisustvovati trofejni srpski trener Radmomir Antić.

- Ilićev oproštajni meč će biti organizovan tokom reprezentativne pauze i gledaćemo da preciziramo termin kako bi svi mogli da se odazovu. Pozvaćemo Sašine bivše saigrače tokom karijere, kako iz Srbije tako i iz inostranih klubova čije je boje branio. Zatim trenere, među kojima su i Lotar Mateus, Radimir Antić... Plan je da se ulaznice kupuju i da kompletan prihod ode u humanitarne svrhe i to u ustanovu ili više njih koje Saša odabere. Želimo da napunimo stadion i ispratimo kapitena u fudbalsku penziju kako je i red - rekao je Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija