• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2019

23:50

TOŠIĆ: OVO NAM JE ZA NAUK! Fudbaler Partizana posle osvajanja Kupa poslao otrežnjujuću poruku!

Partizan

TOŠIĆ: OVO NAM JE ZA NAUK! Fudbaler Partizana posle osvajanja Kupa poslao otrežnjujuću poruku!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić poslao je otrežnjujuću poruku saigračima nakon osvajanja Kupa rekavši da su crno-beli pali na "malim utakmicama" u prvenstvu

Partizan je slavio protiv Zvezde u finalu Kupa i tako došao do utešnog trofeja u sezoni, ali kao jedan od iskusnijih igrača u taboru crno-belih Tošić je poručio da je ova utakmica treba da posluži kao nauk.

- Ne sećam se da su imali neku ozbiljnu šansu. Nismo ni mi imali neke stopostotne, ali smo bili slobodniji u igri, raspoloženiji i konkretniji. Više smo hteli trofej valjda zato što su uzeli ligu pa im je ovo bilo u drugom planu. Nama je ovo bilo sve i zbog toga smo rešili da po svaku cenu uzmemo. Složio bih se sa vama da se ni u jednom derbiju nije videla razlika od toliko bodova i to nam je za nauk da svaku utakmicu moramo da shvatamo... ne mogu da kažem kao da je poslednja, ali mora da se pobeđuje kada igraš u Partizanu - rekao je Tošić posle utakmice.

On je naveo da je bio uveren da će se crno-beli četvrti put za redom domoći Kupa, jer je bio siguran da je nemoguće da Saša Ilić ode u penziju bez trofeja u oproštajnoj sezoni.

-  Bio sam uveren da će se ovako završiti i da ne može jedan ovakav igrač i fudbalska legenda (Saša Ilić) da ode u penziju bez trofeja. Znao sam pogotovo posle svega i onoga u Nišu što je bilo. Jeste penal, nije penal crveni jedan, drugi treći. Sve živo protiv nas a mi uspemo da prođemo, pa onda promena domaćinstva i utakmica na Marakani. Ostali smo mirni, svesni da možemo sve da završimo u našu korist i to smo uspeli - rekao je Tošić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17