• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2019

22:34

TREBALO JE DA DOBIJU TRI CRVENA KARTONA, ŠUTIRALI SU NAŠE IGRAČE! Milošević ljut na sudije nakon pobede Partizana u Velsu!

Partizan

TREBALO JE DA DOBIJU TRI CRVENA KARTONA, ŠUTIRALI SU NAŠE IGRAČE! Milošević ljut na sudije nakon pobede Partizana u Velsu!

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan pobedom svog tima, ali ne rezultatom za koji smatra da je morao da bude ubedljiviji. Ipak, sudije su ga naročito razljutile

Šef stručnog štaba crno-belih smatra da je rezultat mogao da bude drugačiji, ali misli da su mnogi potcenili Velšane bez razloga.

(VIDEO) ŠĆEKIĆ SKRATIO MUKU PARTIZANA! Crno-beli se sa minimalcem vraćaju u Beograd!

- Tako je, kako je, znamo da će biti teško. Ljudi kažu da Nomadi nisu jak tim, ali su pobedili Kilmanrok u dve utakmice. Zadovoljan sam rezultatom, mislim da ćemo igrati bolje u Beogradu -rekao je Milošević posle meča.

Strateg crno-belih smatra da su igrači velškog tima bili veoma grubi u više navrata i da to nije sankcionisano.

- Trebalo je da dobiju tri crvena kartona. Trebalo je da dobiju tri crvena jer su šutirali naše igrače bez lopte. Ali neću da pričam o suđenju, naša pobeda je zaslužena, trebalo je da postignemo još nekoliko golova - objasnio je Milošević.

Opisao je i šta očekuje od revanša za sedam dana u Beogradu.

- Zbog boljeg terena će biti mnogo brži meč i igra pa ćemo videti kako će se oni nositi sa tim - kaže Savo, koji je opisao i šta za njegovu ekipu znači igranje Evrope.

- Za nas je vrlo bitno igranje u Evropi, prošle godine nismo igrali, a sada smo tek na prvom koraku. Posle imamo još dva - zaključuje Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija