• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2019

21:24 >> 21:20

(VIDEO) ŠĆEKIĆ SKRATIO MUKU PARTIZANA! Crno-beli se sa minimalcem vraćaju u Beograd!

Partizan

(VIDEO) ŠĆEKIĆ SKRATIO MUKU PARTIZANA! Crno-beli se sa minimalcem vraćaju u Beograd!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Konahs Kija sa 1:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Aleksandar Šćekić postigao je jedini gol na utakmici i olakšao revanš crno-belima

 

Ekipa Partizana uspela je da savlada "žilave" Velšane sa minimalnim rezultatom i tako sebi u mnogome olakša revanš koji je na programu za sedam dana. Mučili su se crno-beli tokom većeg dela meča da slome otpor domaćih koji su bili koncentrisani na odbranu svog gola.

(FOTO) NEMOJ SAD DA TI IZVUČEM UŠI....Besni Stojković prevaspitavao kapitena Konahsa!

Retko kada je Konahs napadao, ali je par puta bilo neprijatno ispred gola Vladimira Stojkovića. Ipak, iskontrolisali su meč crno-beli i golom Aleksandra Šćekića u 62. minutu uspeli da ostvare pobedu i tako sada čekaju miran revanš.

Mogao je Partizan i ranije da reši meč da su Zoran Tošić i Strahinja Pavlović bili precizniji u prvom poluvremenu. Ono što možda može da zabrine navijače jeste i "nevidljivi" Sadik. Novi napadač crno-belih praktično se nije video pa je Savo Milošević morao već na početku drugog poluvremena da na teren pošalje Ognjena Ožegovića.

(FOTO) SEKSI DOKTORKA LEČI PARTZANOVOG RIVALA! Lepotica ukrala šou fudbalerima u Velsu!

Ono što je bitno za crno-bele jeste da će revanš pred svojim navijačima 1. avgusta dočekati sa pobedom u "džepu", a rival u trećem kolu mogla bi da im bude Olimpija iz Ljubljane koja je na gostovanju Malatiji izvukla 2:2.

KONAHS KI - PARTIZAN 0:1 (0:0)

Šćekić u 62. minutu za Partizan

Stadion: Bel Ru (Ril), Sudija: Mihal Očenaš (Slovačka)

KONAHS: Bras - Dizni, Horan, Holms, Roberts - Pul, Oven, Vajld, Moris, Vulfi (od 58. Bakare)- Insal (od 73. Farkurharson) .

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović (od 73. Stevanović) - Sadik (od 46. Ožegović). 

Tok meča:

KRAJ MEČA! ŠĆEKIĆ DONEO POBEDU PARTIZANU!

90. minut - Igraće se tri minuta nadoknade.

90. minut - Opasno po Partizan! Zakasnio je Moris na centaršut tako da nije uspeo da gurne loptu u mrežu.

83. minut - Ostao je na travi strelac jedinog gola na ovom meču. Dobio je udarac vezista Partizana, ali će moći da nastavi duel.

73. minut - Dve promene, po jedna na obe strane. Stevanović ulazi umesto Ivanovića u redovima Partizana, dok kod domaćina Farkurharson ulazi umesto Insala.

Čukarički je svoj prvi meč protiv Moldea u Norveškoj završio sa 0:0. Biće zanimljivo u revanšu.

71. minut - Šansa za Ožegovića. Pokušao je glavom napadač Partizana, ali njegov udarac hvata Bras.

65. minut - Umalo 0:2, bio je blizu Tošić, ali njegov šut ide prako u ruke golmanu Konahsa.

62. minut - GOOOOOOL! ŠĆEKIĆ! Konačno su igrači Partizana uspeli da probiju bunker domaćih i dođu u vođstvo!

 

58. minut - Menja i domaćin, umesto Vulfija u igri je Bakare.

48. minut - Dobra prilika za Đorđa Ivanovića, ali smiren ponovo Bras.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Milošević pravi prvu promenu, umesto Sadika u igri je Ožegović.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Partizan bolji, ali domaći odolevaju.

48. minut - Bez potrebe nastala je frka pred sam kraj prvog poluvremena. Golman Partizana pokačio se sa kapitenom Horanom. Povukao je za uvo Stojković igrača Konahsa i zaradio žuti karton. Bez potrebe se prvo poluvreme završava na ovakav način.

45. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.

36. minut - Prva šansa za domaće, šutirao je Insal, ali je njegov udarac izblokiran.

27. minut - Pavlović aktivan u napadu, ponovo je šutirao štoper crno-belih. Opet lopta ide pored gola.

Poluvreme u Norveškoj: Molde - Čukarički 0:0.

19. minut - Odlična prilika za Strahinju Pavlovića koji se ubacio u napad svog tima, ali njegov šut brani golman Konahsa.

12. minut - Jako loše je Sadik zahvatio loptu i upropasio možda i najbolju šansu za Partizan. Loše je ispucao loptu golman Bras, ali iz dosta dobre pozicije napadač crno-belih šutira pored gola.

6. minut - Prva prilika a Partizan, bilo je blizu. Zoran Tošić je pokušao u padu da postigne gol, ali je njegov šut pošao malo pored leve stative.

1. minut - Utakmica je upravo počela, sa centra su krenuli igrači Konahsa.

 

 

19.21 - Pobednik ovog dvomeča u trećem kolu će igrati protiv Malatije ili Olimpije iz Ljubljane. Utakmica u Tuskoj je počela, a Slovenci vode 0:1.

19.15 - Podsetite se urnebesne priče Velšana koji igraju protiv Partizana klikom OVDE.

19.01 - Čisto da vas obavestimo da ćemo kako se bude menjao rezultat na meču Molde - Čukarički momentalno obaveštavati i sa tog meča koji je upravo počeo u Norveškoj.

19.00 - Trener Partizana odlučio je da meč protiv Konahsa počne u istom sastavu kao i sa Inđijom u prvom kolu Superlige Srbije, a na klupi su ostali sledeći igrači:

Konahs: Grin, Bakare, Farkuharson, Herison, Hervud, Vir.

Partizan: Stevanović, Brežančić, Lutovac, Ožegović, Smiljanić, Stevanović, Vujačić.

18.55 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Konahs Kija i Partizana. Ekipa Save Miloševića ima priliku da pobedom osigura sebi lagan revanš u Beogradu protiv borbenih Velšana. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa Ostrva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17