• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2019

08:04

TURCI RAZOČARALI MILOŠEVIĆA: Bilo bi bolje da je prošla Olimpija!

Partizan

TURCI RAZOČARALI MILOŠEVIĆA: Bilo bi bolje da je prošla Olimpija!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa u meču protiv Konahs Kija (3:0) bila strpljiva i da se to isplatilo, i istakao je da očekuje da će igra crno-belih u narednim utakmicama biti sve bolja

- Nije bilo lako. Jako teško je bilo probiti taj bedem, pogotovo kada ponovimo situaciju iz prve utakmice da prve dve-tri šanse se iskoristimo. Utakmica onda ide teže putem. Ali, bili smo strpljivi, nismo gubili glavu i otvorilo se. Znali smo da će se otvoriti kada damo gol - rekao je Milošević na konferenciji za novinare posle utakmice.

 

Foto: Starsportphoto

 



Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa pošto su, nakon pobede od 1:0 u prvom meču, večeras slavili sa 3:0.

Suma i Ožeg mogu bolje
 

Novinare je zanimalo i kako Milošević vidi igru Sejdube Sume i Ognjena Ožegovića.

- Suma je u više utakmica u pripremnom periodu već pokazao napredak. U odnosu na ono što je pokazavao pre ovo je mnogo bolje, ali je ovo i dalje vrlo malo u odnosu na ono što on može. Njegov kvalitet će da dođe do izražaja protiv boljih ekipa, to je što iskreno očekujem - rekao je on.
- Zaslužili su šansu i polako je koriste. I za Ožega mislim da može mnogo više i bolje. To su pojačanja koja smo imali u svojim redovima. Ovo je tek početak, od njih očekujem još dosta ovakvih utakmica i golova - dodao je Milošević.

Nije ovo utakmica koja može mnogo da se analizira, ja bih je najradije odmah arhivirao jer nas čekaju mnogo teže stvari. Ovo je bila samo usputna stanica, ali se još jednom potvrdilo da nikad nisu lake unapred dobijene utakmice. Zadovoljan sam, nije bila psihološki laka utakmica. Mogli smo sve da izgubimo, oni ništa i nikad nije lako igrati takve utakmice - rekao je Milošević.

Partizan će u narednom kolu igrati protiv turske Malatije koja je eliminisala Olimpiju.

Bilo bi bolje da je prošla Olimpija jer je bolje poznajemo. To su dve ekipe podjednakog kvaliteta. Potrudićemo se da dosta stvari zavisi od nas- rekao je trener Partizana.

Milošević je ponovio da veruje da če se realizacija njegovog tima poboljšati.

- Neophodno je i vreme, pogotovo za Sadika. To je sve stvar samopouzdanja. Ponavljam, da smo postigli gol u ranoj fazi meča bio bi mnogo veći rezultat i onda bismo pričali o efikasnosti. Idealno bi bilo da polako podižemo formu. Danas bilo malo bolje malo nego u Velsu, nadam se da će u nedelju biti još malo bolje, pa u četvtak da budemo ozbiljno bolji ako želimo dobar rezultat- rekao je Milošević.

(VIDEO) OLIMPIJA NIJE IZDRŽALA, TURCI DOLAZE U HUMSKU! Partizan saznao rivala u trećem kolu kvalifikacija, Donald se vraća u Beograd!

(VIDEO) CRNO-BELIH 45 MINUTA ZA PUT U TURSKU! Partizanu dosta jedno poluvreme protiv Velšana, Stevanovićev prvenac u Humskoj!

Foto: Starsportphoto

 

PARTIZAN ČEKA TEŽAK POSAO! Ako prođu Turke, evo ko sve preti crno-belima u plej-ofu!

(FOTO) PARTIZANU STIGLO NAJVEĆE POJAČANJE! Napadač Arsenala sleteo u Beograd - svi su pričali o njegovoj odevnoj kombinacijI!

Filip Stevanović je postigao svoj prvi gol za Partizan i trener mu je čestitao na tome, ali i istakao da očekuje da će za njega uskoro čuti cela Evropa.

- Čestitam mu na prvom golu, to je uvek velika stvar, sećam se svog prvog gola za Partizan i to je nešto što ostaje zauvek. Mimo toga, nemam posebnih čestitki zato što njega već za standardnog prvotimca, momka koji ima potencijal da vrlo brzo cela Evropa sazna za njega i siguran sam da će tako biti. Sve što ste videli večeras postaće svakodnevnica uskoro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija