• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

18:52

(VIDEO) PRIMORSKA NIJE ŠALA, ALI JE PARTIZAN ŽELJAN TROFEJA! Crno-beli preko Slovenaca do finala Superkupa!

Partizan

(VIDEO) PRIMORSKA NIJE ŠALA, ALI JE PARTIZAN ŽELJAN TROFEJA! Crno-beli preko Slovenaca do finala Superkupa!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Primorske sa 91:77 (19:22, 24:26, 23:14, 25:15) i plasirali se u finale Superkupa ABA lige

 

Pobeda Slovanaca protiv Crvene zvezde nije bila slučajna, Primorska, čini se, biće težak zadatak za sve ekipe kojima se titula mota po glavi. Ponovo su Jagodić Kuridža i saigrači mučili protivnika, u jednom momentu naterali navijače da pomisle da će i pobediti, ali je stigao odgovor.

ITALIJAN NIJE ZADOVOLJAN! Trinkijeri: Sramotno!

Primorska je odlično otvorila meč, došla do ranog vođstva i nastavila da ga nadograđuje tokom prvog poluvemena. Sjajni Stiven Holt pogađao je sa devet metara u nekoliko navrata i pravio velike probleme odbrani crno-belih. Ipak, imao je na drugoj strani dobro raspoloženog Rašona Tomasa koji je odgovarao istom merom.

 

 

Iako je do poluvremena slovenačka ekipa imala prednost, u trećoj četvrtini desio se potpuni preokret na koji Primorska nije imala odgovor. Zbunjeni u napadu, možda i uplašeni od pobede i još jednog uspeha položili su oružje pred četom Andree Trinkijerija.

Foto: Cibona/Zeljko Baksaj

Sjajnu rolu imao je pomenuti Tomas sa 19 poena, dok je Nemanja Gordić imao 14. Na drugoj strani Kolt je ubacio 17, dok je Marko Jagodić Kuridža ubacio 16 poena.

 

 

Partizan će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Olimije Cedevite i Budućnosti iz Podgorice (20.00).

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija