• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

19:36

SVE JE OVO NORMALNO U NAŠOJ SITUACIJI! Milošević jadikovao posle poraza u Lučanima!

Partizan

SVE JE OVO NORMALNO U NAŠOJ SITUACIJI! Milošević jadikovao posle poraza u Lučanima!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević minimalan poraz u Lučanima od Mladosti (1:0) okarakterisao je kao normalnu posledicu situacije u kojoj se klub nalazi

Crno-beli su posle odličnog kraja septembra i početka oktobra vezali drugi poraz u domaćem šampionatu, a prema Miloševićevim rečima razlog za to je i manjak igrača u rotaciji, ali i umor pojedinih fudbalera.

(VIDEO) PARTIZAN SE USPAVAO NA PAUZI, MLADOST SLAVILA U LUČANIMA! Crno-beli porazom najavili dolazak Junajteda u Beograd!

Najavio sam da će biti teško izdržati u ovom ritmu jer nemamo dovoljno igrača da rotiramo. To se videlo protiv Mladosti, ovo danas je baš posledica toga. Uz to igrači nisu bili ni dovoljno odmorni ni dovoljno spremni - rekao je Milošević i dodao:

Sve je ovo normalno u našoj situaciji - zaključio je trener Partizana.

Partizan posle 12 kola zaostaje šest bodova za prvoplasiranom Crvenom zvezdom, a već u četvrtak ga očekuje duel u Ligi Evrope protiv Mančester junajteda u Beogradu, posle čega im dolazi u goste ekipa subotičkog Spartaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 4 godine

Savo nista te ne razumem a i ne trudim se. Ovo jednostavno nema smisla. Ekipa ima gubitnicki menralitet a ti pricas o umoru. Zamisli da to sto pricas procitaju ljudi iz Barselone ili nekog drugog kluba. Smijali bi se do neba. Oni se potrose na jednoj utakmici vise nego ovi nasi za celo prvenstvo. Kod nas se utakmica efektivno ne igra vise od 15 do 20 minuta. Faulova imamo vise nego u vaterpolu zato o umoru ne pricaj. Pokusaj da naucis te tvoje nazovi fudbalere da u skoku ne koriste laktove i ruke. Ludacke kosulje im navuci pa vezbajte skok igru. Nauci ti njih da pustanje lopte u aut nije nikakva kapitalna orednost nego cist gubitak. Dok se oni namestaju razmisljaju kome ce dodati protivnik se kondsoliduje. Nauci ti njih da se lopta ne dodaje fudbaleru iza ledja i da je pomalo ruzno i jadno sa protivnicke polovine loptu vracati golmanu. Ne daje to rezultat. Zabrani da se brukaju po stampi i medijima i posle xvakog poraza da pricaju gluposti kao moramo se okrenuti sledecoj utakmici moramo dati svoj masimum i slicno. Ako iole utices na sastav tima pomoc potazi u Teleoptiku a ove zvezde posalji u neku zonu pa tamo neka pruzaju svoj maksimum. Bruka.

Smesko

pre 4 godine

Reci kao sto jeste,igrali su kao babe,nisu se borili.

ljuba

pre 4 godine

Savo tebi je mesto na filozovskom fakultetu......cuj ovo, nisu se odmorili a imali pauzu od 15 dana. Pa sta da kazu englezi npr, Nemas dovoljno igraca...imas ti dovoljno igraca , cak 27 ali dve trecine njih su za regionalnu ligu. To sto Vazura sa raznim menadzerima pravi dilove i kupuje nakilo je posebna prica

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija