• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

03.11.2019

18:30

PRITISAK STVARA BOLJE IGRAČE! Partizanov "mađioničar" zadovoljan pobedom jer je ekipa pokazala karakter!

Partizan

PRITISAK STVARA BOLJE IGRAČE! Partizanov "mađioničar" zadovoljan pobedom jer je ekipa pokazala karakter!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je da meč protiv Vojvodine bio važan jer je ekipa pokazala karakter

Crno-beli su u 15. kolu Superlige pobedili u Beogradu novosadsku Vojvodinu sa 4:0, uz dva gola Natha.

POSLE "BOMBE" VOŠI! Zdjelar: Izdignemo se kada je najteže!

- Istina je da smo pre ove izgubili važnu utakmicu protiv Čukaričkog koju smo morali da dobijemo pod imperativom, ali smo nažalost izgubili. Imali smo zaista veliki pritisak prošle nedelje, ali to je na kraju i deo fudala. Ako ne voliš pritisak, ne možeš da ga izdržiš, onda nemoj ni da igraš fudbal - rekao je Natho za klupski sajt.


Izraelac je istakao i da se veliki timovi i igrači rađaju kada dođe do pritiska.

- Zato je ova utakmica s Vojvodinom bila za nas veoma važna, jer je to tim koji se bori s nama za drugo mesto trenutno. Želeli smo da pokažemo ko smo i gde pripadamo posebno jer igramo na našem stadionu i drago mi je da je tim na sve što se dešavalo odreagovao odlično. Igrali smo dobro, borili se do kraja i bili skoncentrisani sto posto i kao posledica toga usledio je i krajnji rezultat od 4:0 za nas - rekao je Izraelac.

Foto: Starsportphoto

Vezni igrač crno-belih rekao je da mu je važno što je postigao dva gola.

- Ja sam kao i svi drugi takođe osećao veliki pritisak i znao sam koliko je utakmica važna za Partizan. Odatle i moja reakcija posle proslave gola, jer fudbal morate da igrate sa emocijama, da uživate u onome što radite. Veoma smo zadovoljni rezultatom i igrom, ali najvažnije je da tako nastavimo - rekao je Natho i dodao da više ne smeju da dozvole da gube bodove.

Govorio je i o razlozima oscilacija u igri Partizana.

- Razloga ima više. Kada na svaka tri dana igrate Ligu Evrope, a potom nacionalno prvenstvo, to nije nimalo lako. Počevši od psihe pa do fizičkog umora. Ali ovo je fudbal i sve što smo mi sada prošli i prolazimo treba da je za nauk i mladim igračima kojih ima mnogo u timu. Ipak, mislim da će nas sve ovo učinuti još boljim, pametnijim i da ćemo u narednim utakmicama posle Evope takođe pokazati reakciju na sva prošla dešavanja - dodao je vezista.

Partizan u četvrtak očekuje duel s Mančester junajtedom u LE.

- Idemo tamo da igramo našu igru, da budemo 100 posto koncentrisani. Svaki igrač mora da bude svestan, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji i bolji od sebe do sada. Znam koliko svi želim da nastavimo s dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu - zaljučio je Natho.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17