• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2019

17:11

(VIDEO) NE BOJ SE, JER JA SAM S TOBOM! Emotivan oproštaj Željka Pantića od sina Isaije!

Partizan

(VIDEO) NE BOJ SE, JER JA SAM S TOBOM! Emotivan oproštaj Željka Pantića od sina Isaije!

Podeli vest

Teško nedeljno popodne za porodicu Pantić nakon smrti 14-godišnjeg Isaije, sina voditelja Partizanove klupske televizije Željka, koji se pola časa nakon smrti sina oprostio emotivnom porukom

Pantić se obratio video putem, ali i porukom na društvenoj mreži Instagram ističući ponos i zahvalnost bogu što ga je imao.

Nakon dve godine, pet meseci i jedan dan surove borbe sa nepobedivom bolešću, Isaija Pantić danas je preminuo... Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do poslednjeg daha i bili uz njega do poslednjeg časa... Odlazi kao junak, kao dečak koji je Boga čije je ime nosio u svom imenu, uvek nosio i u svom srcu i ceo život živeo po rečima proroka Isaije:” NE BOJ SE, JER SAM JA SA TOBOM, NE OSVRĆI SE PLAŠLJIVO, JER SAM JA TVOJ BOG” ISAIJA 41:10 Zbogom dragi naš Isaija - naveo je Pantić na Instagramu.

Prema njegovim rečima, mali Isaija odlazi u bolji svet u kome nema ni suza, ni smrti, ni bolesti.

- Želim da obavestim sve prijatelje, rodbinu i sve one koji su voleli moga Isaiju da je on pre nekih pola sata preminuo, nakon junačke borbe, dve godine, pet meseci i jednog dana nakon prve operacije tumora mozga. Okružen porodicom, bez bola, muke tiho nas je napustio ovog dana. Ponosan sam na njega, zahvalan sam Bogu na svakom danu koji je podario, u kome smo mogli da uživamo sa njim, u tako divnom detetu i osobi, sa nadom da će se dragi Bog smilovati i primiti ga u jedan bolji svet u kome nema ni suza, ni smrti, ni bolesti - rekao je Patić u video obraćanju. 

VELIKA TUGA! Preminuo sin Željka Pantića!

On je dodao i da će vreme sahrane i ostali detalji u vezi sa njom biti naknadno saopšteni.

Vreme komemoracije i sahrane će biti naknadno određeno, obavestićemo vas. Nekako, na kraju smo dali sve od sebe i borili se, trudeći se da budemo na nivou njegove borbe, slomljenog srca što u toj borbi nismo pobedili - kazao je Pantić.

Podsetimo, Isaija je više od dve i po godine vodio veliku borbu, a tokom nje je ujedinio Srbiju u želji da mu pomogne. Mnogi su početkom prošle godine prikupljali priloge i donacije da bi dečak otišao na operaciju u Sjedinjene Države.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17