• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

20:03

KAO U FILMOVIMA! Matić u Istanbulu saznao za transfer u Partizan, a evo šta je rekao na predstavljanju!

Partizan

KAO U FILMOVIMA! Matić u Istanbulu saznao za transfer u Partizan, a evo šta je rekao na predstavljanju!

Podeli vest

Novi fudbaler Partizana Bojan Matić priključio se crno-belima na pripremama u Turskoj i izjavio da nije očekivao da će se transfer realizovati na ovaj način

Matić se predstavio novinarima u Beleku istakavši da je na saznao za dogovor sa crno-belima po sletanju u Istanbul sa ekspedicijom Vojvodine.

To nisam baš mogao da pretpostavim. Ali dobro, već nedelju-nedelju i po dana su bile neke spekulacije oko Partizana i jednostavno, očekivao sam na neki način i to se dogodilo. Nisam baš mislio da će ovako da bude, ali eto, drago mi je da se ovako završilo - rekao je Matić po dolasku u Partizan.

PARTIZAN DOVEO PRVO POJAČANJE! Napadač stiže u Humsku!

Matić u Partizan dolazi iz Vojvodine u kojoj je proveo prethodnih godinu dana, prethodno je igrao za južnokorejski Seul, a u Srbiji je igrao za Mačvu, gde je stekao afirmaciju, Zemun, Loznicu, Sentu i Jedinstvo iz Novog Bečeja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija