• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2020

10:41

MORAMO OZBILJNO DA TRENIRAMO! Milošević: Ovo nije loše zbog Evrope!

Partizan

MORAMO OZBILJNO DA TRENIRAMO! Milošević: Ovo nije loše zbog Evrope!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da ekipa od ponedeljak mora da uđe u jači trening ako želi da spremno dočeka nastavak Superlige 30. maja

- Danas je ukinuto vanredno stanje, pa se nadam da će i mere koje se tiču sportskog treninga biti malo labavije. Mi moramo da uđemo u ozbiljan trening od ponedeljka, ako želimo da igramo 30. Takmičarske utakmice zahtevaju napore i ozbiljan trening. Sa ovim merama, kako smo trenirali ove nedelje, nećemo biti spremni za 30. maj - rekao je Milošević u Jutarnjem programu RTS-a.

FSS juče je doneo odluku o nastavku fudbalskog prevenstva uz odigravanje preostala četiri kola, bez plej-ofa i plej-auta.

- Sve ekipe, ne samo moja su bez takmičarske forme. Imamo malo više od tri nedelje da probamo da dođemo do neke forme. Prevashodni cilj svih nas je da pokušamo da sprečimo povrede i uradimo preventivu koliko je moguće. S druge strane, može da bude dobro za nas koji igramo u Evropi tih sedam utakmica, zajedno sa Kupom. Ukoliko prođemo taj period bez povreda, onda ćemo dočekati kvalifikacije za evrotakmičenja u dobroj formi - zaljučio je Milošević.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17