• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2020

15:55

BOMBA PRELAZNOG ROKA U HUMSKOJ! Partizan čeka ponudu od 8.000.000 evra!

Partizan

BOMBA PRELAZNOG ROKA U HUMSKOJ! Partizan čeka ponudu od 8.000.000 evra!

Podeli vest

Filip Stevanović je na meti Mančester sitija, a posao bi mogao da bude zaključen do kraja prelazbog roka

Foto: Starsportphoto

 

Kako tvrdi Mozzartsport čelnici "građana" su u direktnoj komunikaciji sa rukovodstvom Partizana. Poručili su da su spremni da dostave zvaničnu ponudu u vrednosti od 8.000.000 evra.

Foto: ap photo

 

 

Nezvanično, kako navodi pomenuti izvor, crno-beli su voljni da je prihvate pod uslovom da im klub sa Etihada ostavi talentovanog krilnog fudbalera na pozajmici do kraja sezone.

Realizacija posla nije vremenski ograničena. Mada pojedina saznanja ukazuju da bi Mančester siti doveo Filipa Stevanovića koliko danas i u poslovnim knjigama ga vodio kao igrača kupljenog leta 2020. Postoji realna šansa da se transfer utanači tokom jeseni, kao što je bilo prilikom odlaska Strahinje Pavlovića u Monako.

 

To bi podrazumevalo zavođenje mladog reprezentativca Srbije kao člana građana od januara 2021. Sad je samo pitanje procene šta klubu sa Etihada više odgovara.

Prethodne kupovine u Superligi ukazuju da transfer može da se završi između prelaznih rokova, a prikaže zvaničnim onog trenutka kad se otvori pijaca. Takva su bila iskustva braće Ivana i Luke Ilića iz Crvene zvezde i Slobodana Tedića iz Čukaričkog.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija