• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2020

16:31

(ANKETA/OCENE) JESEN JE BILA SA PUNO SNEGA! Partizan konačno ide na odmor! Da li je ovo poslednji meč Sume u crno-belom dresu!?

Partizan

(ANKETA/OCENE) JESEN JE BILA SA PUNO SNEGA! Partizan konačno ide na odmor! Da li je ovo poslednji meč Sume u crno-belom dresu!?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana okončali su jesenji deo šampionata osmom uzastopnom pobedom, a poslednji tim u nizu koji su savladali crno-beli bila je lučanska Mladost (4:0). Crno-beli su u ovom trenutku na poziciji broj dva odmah iza lidera Crvene zvezde. Tim Aleksandra Stanojevića odigrao je dosadašnji deo sezone po sistemu toplo-hladno, a naredni zimski preazni rok daće nam mnogo odgovora....

Ono o čemu se govori i spekuliše danima unazad jeste i moguća prodaja Sejdube Sume na zimu, jer su glasine oko njegovog odlaska sve jače iz dana u dan! Na Aleksandru Stanojeviću je da odluči želi li Sumu u timu, trenutno najboljeg igrača crno-bele čete il ne....

Foto: Starsportphoto

Suma je na meču protiv Mladosti upisao dve sjajne asistencije i "grobari" sa pravom strahuju o njegovoj sudbini u Humskoj!

OCENE

 

Aleksandar Popović - 6,5 - Siguran i bez greške na današnjem meču protiv Mladosti. Doduše imao je malo posla!

Ivan Obradović - 7 - Odličan danas! Prodoran, agilan i konkretan. Kao kruna svega toga došao je i gol u drugom poluvremenu.

Igor Vujačić - 6,5 - Siguran, ali bez mnogo posla danas.

Foto: Starsportphoto

Bojan Ostojić - 6 - Bez pravog posla danas. Kao i Vujačić, bio je siguran pozadi.

Maki Banjak - 6 - Dobar u defanzivi, ali u napadu nije mogao da uputi pravi centaršut iz nekoliko izglednih pozicija.

Aleksandar Šćekić - 6,5 - Stub Partizanove odbrane i neprelazni bedem nije pao ni pred Mladosti!

Anketa

Bibras Natho - 6 - Dao je gol sa bele tačke, međutim, nije bilo onoog lucidnog pasa koje krase igru Izraelca.

Sejduba Suma - 7 - Kada Suma igra i Partizan igra ! Dve fenomalne asistencije crno-belog mađioničara!

Foto: Starsportphoto

Takuma Asano - 7,5 - Fenomelana danas, postigao je fantastičan gol, prvi na ovom današnjem meču.

Filip Stevanović - 6 - Utisak je da mladi Filip može bolje i konkretnije. Previše petljanja sa loptom.

Filip Holender - 6 - Bez pravog trka danas. Nevidljiv tokom većeg dela meča.

IZMENE:

 

Lazar Marković - 6,5 - Postigao je drugi uzastopni gol u Superligi Srbije, ali je oi dalje pod znakom pitanja njegov ostanak u Humskoj ove zime.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Jović - 6 - Solidan danas. Imao je nekoliko lucidnih driblinga iako je ušao sredinom drugog dela.

Miloš Jojić - 6 - Nespremni Jojić je nakon ulaska imao dve odlične prilike! Pogodio je i prečku u finišu. Pred njim je čitav pripremni period da se vrati u pravi ritam.

Lazar Pavlović - Bez pravog učinka, kao i Nikola Štulić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17