• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2021

19:24

/ANKETA/OCENE/ NA REZULTAT! Taktička PERFEKCIJA Partizana kao uvertira za Zvezdu! Kakav DERBI u finalu Kupa očekujete!?

Partizan

/ANKETA/OCENE/ NA REZULTAT! Taktička PERFEKCIJA Partizana kao uvertira za Zvezdu! Kakav DERBI u finalu Kupa očekujete!?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Čukarički sa 2:0 (1:0) u 36. kolu Superlige

Derbi bez mnogo takmičarskog značaja rešen je posle 20 sekundi kada je Aleksandar Šćekić savladao Petrovića, a do kraja meča Igor Vujačić je samo potvrdio pobedu crno-belih!

Foto: Starsportphoto

Partizan je odigrao taktički i na rezultat, a već 25. maja nas očekuje novi večiti derbi i to u finalu Kupa kada će takav način igre biti potreban sa obe strane. 

Anketa

Vladimir Stojković 6 - Nije bilo posla za kapitena Partizana večeras na Banovom Brdu! Crno-beli su se branili sa svih 10 igrača izuzetno organizovano, te nije bilo opasnosti po gol Stojkovića, pola ocene manje zbog nepotrebnog žutog kartona. 

Aleksadar Miljković 6 - Najmanje zapažen od svih odbranbenih igrača, imao je bek crno-belih dobar poziciju za gol pred kraj prvog poluvremena, ali je loptu poslao daleko preko gola. Za razliku od Uroševića, Partizan nije "krvario" na njegovoj strani. 

Svetozar Marković 7 - Najbolje pojačanje Partizana ove sezone, bez ikakve dileme! Podjednako dobar na lopti koliko i u defanzivi, čistio je sav prostor ispred šesnaesterca i biće veliki problem nadoknaditi njegov odlazak na kraju sezone. 

Igor Vujačić 8 - Komandant Partizanove odbrane! Od kako je dobio VUjačić poverenje struke, ne ispušta šansu iz ruku, a iz kola u kolo igra sve bolje. Nebo iznad Banovog Brda bilo je čisto, dobio je svaki duel, a sjajnu partiju krunisao je lepim golom u finišu meča. 

Foto: Starsportphoto

Slobodan Urošević 7 - Asistirao je kod prvog gola Partizana, ali je po njegovoj strani duvala "promaja"! Bogosavac, Simić i Kovač pravili su konstantan višak po boku. Mogao je Partizan da bude kažnjen nakon njegovog lošeg ispucavanja, ali je Marković ispravio grešku. 

Aleksandar Šćekić 8 - Kada na terenu pored sebe ima Zdjelara, Šćekić je za klasu bolji igrač! Mnogo više ofanzivnog prostora, što je dalo rezultat posle 20 sekundi, ali i "podela" defanzivnih zadataka. Pomagao je koliko je mogao Uroševiću i Joviću. 

Saša Zdjelar do 60. minuta 6 - Nije bilo mnogo prostora da Zdjelar pokaže šta sve ume, ali je evidentan pad forme u odnosu na jesen. Čuvao je "leđa" napadačima, ali se nije video u većem delu meča. 

Miloš Jojić 7 - Koliko je katastrofalan bio jesenas, toliko je superioran tokom prolećnog dela sezone. Namestio je "nišan" i počeo da pogađa u trepavicu skakače svog tima. Otvarao je kontre. Jedini minus je faul u opasnoj zoni. 

Foto: Starsportphoto©

Nemanja Jović do 60. minuta 6 - Da nije napravio "glupost" i umalo povredio Miladina Stevanovića niko ne bi znao da je Jović bio na terenu. Bleda i mršava partija talentovanog ofanzivca. 

Bibras Natho do 60. minuta 6 - Kao i kompletan "ofanzivni" deo tima slab učinak i uticaj na igru. 

Filip Holender do 79. minuta 5,5 - Najgora partija u timu Partizana, baš nakon što je njegov ugovor otkupljen! Da nije izmenjen pitanje je da li bi ljudi primetili da je bio na terenu. Niska postavka odbrane Čukaričkog izbacila ga je iz ritma, ali i odbranbeni pristup crno-belih nakon ranog gola. 

Izmene:

Sejduba Suma od 60. minuta bez ocene - Oporavlja se Suma od povrede i njegov ulazak je bilo testiranje limita. Nije mnogo promenio nakon što je zamenio Natha. 

Lazar Marković od 60. minuta 7 - Jedina izmena koja je dala rezultat na večerašnjem meču! Igrao se fudbal Lazaru Markoviću, a zalaganje i trud naplatio je asistencijom za konačnu pobedu. 

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Lutovac od 60. minuta bez ocene - Nije se video, bez materijala za ocenjivanje!

Nikola Štulić od 79. minuta bez ocene - Premalo vremena imao je Štulić, ali je i za to vreme uspeo da napravi glup faul i žestoko iznervira Aleksandra Stanojevića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17