• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

11:43

IZ PARTIZANA PORUČUJU! U derbiju NEĆE biti lepog fudbala! HOĆEMO DA ZADOVOLJIMO I NAVIJAČE I NAS!

Partizan

IZ PARTIZANA PORUČUJU! U derbiju NEĆE biti lepog fudbala! HOĆEMO DA ZADOVOLJIMO I NAVIJAČE I NAS!

Podeli vest

U utorak, 25. maja , fudbaleri Partizana će na stadionu "Rajko Mitić" odigrati sedmo uzastopno finale Kupa Srbije. Rival će biti Crvena zvezda koja želi duplu krunu

U utorak uveče od 19.00 časova imaće Partizan priliku da osvoji novi trofej Kupa Srbije i tako popravi lošu sezonu!

Svesni su taboru Parnog valjka kakvo ih iskušenje čeka, ali u glas poručuju da idu na pobedu.

- Očekivanja su uvek pozitivna. Očekujem pobedu, naravno. Teška je utakmica, finale, ali pozitivna su očekivanja -kaže Filip Holender za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

U istom stilu odgovaraju i ostali igrači Partizana.

- Ostala nam je još jedna utakmica da završimo ovo na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe, potruditi se da dobijemo utakmicu i uzmemo trofej. Derbi kao derbi, nikada nije bio nešto mnogo otvoren, a pogotovo sada što je nagrada trofej. Mislim da neće biti mnogo lep fudbal, ali mi smo tu da igramo svi na rezultat - rekao je Slobodan Urošević.

Ništa drugačije ne misli ni Aleksandar Šćekić.

- Poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa, biće mnogo teško, ali idemo na pobedu da uzmemo taj trofej i zadovoljimo nas i sve naše navijače. U derbiju nema mnogo kalkulisanja, najbitnija je pobeda, sve ostalo se ne gleda, zaboravi se posle jednog dana - kaže crnogorski vezista.

Mladi štoper Svetozar Marković će se u utorak uveče drugi put u karijeri oprostiti od Partizana, ali nada se da će to biti sa trofejom u rukama.

Foto: Starsportphoto

 

- Derbi nije baš prelep za gledanje, ali takmičimo se i mi i oni, igramo na rezultat. Očekivanja su kao i svakom drugom igraču ovde i treneru - pobeda. Mi ćemo se potruditi da se spremimo najbolje što možemo i pokušati da osvojimo trofej ove godine -poručio je Marković.

Žao je fudbalerima Partizana što će i finale Kupa proći bez publike na tribinama. Tačno cela sezona, od prošlogodišnjeg finala, prođe bez navijača.

- Za mene je to negativno, smatram i za sve saigrače, ali moramo da prihvatimo. Već duže vreme je tako, ali ja volim sa navijačima da igram, jedva čekam da budu navijači, nadam se što pre, ističe Filip Holender.

Foto: Starsportphoto

 

Priznaje Sveta Marković da se, na njegovo razočaranje, svi polako navikavaju na fudbal bez publike.

- Derbi bez navijača nije isto što i derbi sa navijačima. Već smo malo i zaboravili kako je sa navijačima, tako da bismo voleli da su navijači tu sa nama, ali takva je situacija. Jedva čekamo da se vrate na stadion -priznaje Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija