• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2021

19:45

PARTIZAN NACILJAO TRI POJAČANJA! Crno-beli ŽELE da OSVEŽE tim!

Partizan

PARTIZAN NACILJAO TRI POJAČANJA! Crno-beli ŽELE da OSVEŽE tim!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obavio je sastanak sa čelnicima crno-belih

Po saznanjima "Telegrafa" u dogovoru sa trenerom uprava kluba je utvrdila prioritete za letnji prelazni rok, u kom klub planira ozbiljnu rekonstrukciju. 

Apsolutni priotiteti uprave su dovođenje štopera, krila i klasičnog napadača, pošto su crno-beli od odlaska Umara Sadika igrali bet klasične "devetke". 

Foto: Starsportphoto

Prva prozivka zakazana je za 14. jun, a put za Ptuj za 24. juna gde će crno-beli odraditi drugi deo priprema, uprava će imati dovoljno vremena da "prečešlja" tržište i pronađe adekvatna rešenja za tim. 

Rupe su se pojavile povratkom Svetozara Markovića u Olimpijakos, ali i odlukom Makija Banjaka da ne uđe u na teren u finišu meča sa Crvenom zvezdom, te samoinicijativnog raskida ugovora Takume Asana i konstantno povređenog Žana Kristofa Bajbeka. 

Foto: Starsportphoto

Ostatak promena biće vezan za odlaske igrača, te će uprava reagovati samo ako neko napusti Humsku. Partizan na taj način namerava da smanji budžet plata bar za 50 odsto, a istovremeno i da osveži tim koji je upao u "letargičan" period. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 2 godine

Titula je vaš samo ako dovedete Zvicera. Jel u srpskom fudbalu 98% su mafijaši i lopovi. Pa čim je zvezda dovela Terzća osudjivanog mafijaša odmah titula, za to vam predlažem dovedite Zvicera jer je najjača karta za titulu. A vi igrali na sitne karte Velju nevolju i ostalu boraniju, gadno vas je nasankao profesor rimskog prava. Čik da objavite!!!

Jastreb

pre 2 godine

Možete dati Bajbeka, Holendera, L. Markovića i još dva tri jadnika za samo jednog dobrog strelca jer je to igrač koji donosi prevagu samo što to vi neznate i nikako da vam to udje u glavu.

Jastreb

pre 2 godine

Ako bar jedan ima mozak u celoj upravi i stručnom štabu treba da zna da vam fali gol igrač a ovih trkača imate koliko i zobnatica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija