• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

11:34

PARTIZAN ČUVA VRH U KRAGUJEVCU! Stanojević: Favoriti smo i moramo da pobedimo!

starsport

Partizan

PARTIZAN ČUVA VRH U KRAGUJEVCU! Stanojević: Favoriti smo i moramo da pobedimo!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kaže da njegov tim mora da opravda ulogu favorita protiv Radničkog iz Kragujevca i da upiše novi trijumf.

Crno-beli u subotu od 16 sati gostuju u Kragujevcu u osmom kolu Superlige Srbije.

- Jasno je u kom pravcu razmišljamo i jasno je da uvek moramo da idemo na pobedu, jer na nas pobeda uvek drži da budemo konkurentni za titulu. Spremamo se posle reprezentativne pauze, igrači su se vratili i danas imamo prvi zajednički trening - rekao je Stanojević na konferenciji za medije na SC Teleoptik.

Šef stručnog štaba crno-belih istakao je da su se igrači posle reprezenttaivnih utakmica vratili u dobrom stanju, a osvrnuo se i na nova pojačanja Nemanju Miletića i Kvinsija Meniga.

Miletića vidim na poziciji štopera, potreban nam je neko za rotaciju. On nije odigrao takmičarsku utakmicu tri meseca, polako ulazi u ritam, hoćemo da se dobro spremi. Znamo svi znamo šta on može da nam ponudi. Kvinsi Menig je došao kao igrač kog smo želi još od početka prelaznog roka. U dogovoru sa ljudima iz kluba, insistirali smo na bočnom igraču. Dolazi iz takmičenje gde je bio konstatan, on je fizički spremam i biće u konkurenciji za Kragujevac.

Foto: Starsportphoto

 



Meč u Kragujevacu biće početak važnog niza utakmica za crno-bele, koji već sledećeg četvrtka u grupnoj fazi Lige konferencija gostuje Anortozisu, a nakon toga sleduje večiti derbi protiv Zvezde u Humskoj.

- Čeka nas važna utakmica, igramo protiv protivnika koji je nov u ligi, kluba koji ima tradiciju. Igrali su na različite načine, menjali su šisteme. Sposobni su da igraju na razne načine, ali imaćemo odgovor na sve. Ne razmišljamo o četvrtku, ništa mi ne znači ako sutra ne budemo pravi i ne nastavimo niz. U fudbalu svašta može da se promeni za sedam dana, ne želim da to dozvolim mojim igračima. Lično utakmicu pripremam kao najvažniju u narednom ciklusu.

Foto: Starsportphoto

 



Stanojević je rekao i da želi da sva tri meča završi trijumfalno.

- Favoriti smo i moramo da pobedimo, jer je sve osim pobede neuspeh, uz svo poštovanje protivnika. Imamo Anortozis na strani, direktnog konkurenta. Ne znam u kakvom stanju ćemo biti. Važno je da kad igrate derbi da budete u situaciji da ne dozovolite da vam se protivnik ne odlepi. Mislim da Partizan dugo nije bio u toj situaciji. Početak je prvenstva, ali sa druge strane želja mi je da imamo sve tri pobedimo - zaključio je Stanojević.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija