• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2021

18:28

LESOR ISPALIO CRNO-BELE!? Partizan poslao UGOVOR, Francuz vratio prazan papir!?

Partizan

LESOR ISPALIO CRNO-BELE!? Partizan poslao UGOVOR, Francuz vratio prazan papir!?

Podeli vest

Francuski centar Matijas Lesor odbio je ugovor Partizana

Spremala se još jedna detonacija u košarkaškom svetu u ABA ligi i dolazak bivšeg centra Crvene zvezde Matijasa Lesora u redove najvećeg rivala Partizana, ali od tog posla kako stvari stoje neće biti ništa!

Lesor je prošlog meseca bio na korak od povratka u Crvenu zvezdu koja mesecima traga za pojačanjem ispod koša. Francuz je bio idealan i glavni kandidat, ali su njegovi finansijski prohtevi bili daleko iznad mogućnosti crveno-belih. Pojačavao je srpski šampion ponude, ali ni to nije odgovaralo Lesorovim zastupnicima i do dogovora nije došlo. 

Samo dve nedelje kasnije, po informacijama "Mozzart sporta" Lesor se javio Crvenoj zvezdi u nameri da ponovo pregovaraju. Ipak, haos koji je poslednjih dana vladao u klubu sa Malog Kalemegdana nije otvorio dovoljno prostora za pregovore, a posao je i drugi put propao. 

Foto: Starsportphoto©

Idealnu situaciju video je Partizan i pokušao da prigrabi Lesora u svoje redove budući da i crno-beli traže adekvatno pojačanje nakon rastanka sa Vilom Mozlijem. Crno-beli su otiši korak dalje, spremili i poslali ugovor Lesoru, ali je Francuz odlučio da ga odbije i ne napravi "greh" te pređe u redove najvećeg rivala. 

Ipak, do početka nove sezone ostalo je sasvim dovoljno vremena da se stvari ponovo promene. Poznato je koliko je transfer period promenljiva stvar, a korenite promene i neočekivani dogovori mogući su u svakom trenutku, ali bar za sada Lesor se neće vratiti u ABA ligu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krle

pre 2 godine

Pocinje da me nervira dovlacenje i kurte i murte u partizan!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija