• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2021

08:58

MENIG NAOŠTREN ZA ZVEZDU! Stalno slušam o derbiju!

partizan.rs

Partizan

MENIG NAOŠTREN ZA ZVEZDU! Stalno slušam o derbiju!

Podeli vest

Partizan je na otvaranju takmičenja u Ligi konferencija pobedio Anortozis na Kipru rezultatom 2:0

Tim Aleksandra Stanojevića je najavio da je u sjajnoj formi pred večiti derbi (nedelja, 18.00), a novajlija Kvinsi Menig postigao je prvenac u crno-belom dresu.

Foto: partizan.rs

 

- Moj debi u Evropi, ranije sam bio na klupi dok sam igrao u Ajaksu u Ligi šampiona, ali nisam ušao u igru. Zadovoljan sam, najvažnije je da smo pobedili, ali srećan sam i zbog mog gola - kazao je za sajt kluba Menig.

Foto: partizan.rs

 


- Igramo u gostima protiv dobre ekipe. I oni su išli na pobedu, ali smo mi danas bili bolji tim i odradili smo naš posao.

Za tri dana crno-bele očekuje duel sa najvećim rivalom - Crvemnom zvezdom. 

- Od kad sam potpisao, stalno slušam o derbiju, u nedelju ćemo konačno videti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MojaZvezda

pre 2 godine

Zensko sam i navijač Zvezde kako se retko sreće. Ali kod mene ima "jedan uslov" kad sam sa grobarima u društvu. Nema mrznje, nema dreke, samo činjenice i činjenice i to je to. Sinoć sam ih gledala jer su oni predstavnici naše zemlje isto kao i moja Zvezda. Ovog trenutka mislim da su bolji od nas, drze bolje sredinu terena, nema zadrzavanja lopte kao na primer Sanogo, koliko god da se bori "kilavi" s loptom a onda je izgubi ili faul, miljenik zutih kartona. I po meni, ono što krasi igru Partizana je brzina, mislim da će nas dobiti u nedelju!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija