• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

11:41

STANOJEVIĆ UZ ĐOKOVIĆA! Kao Srbin i patriota, dajem veliku podršku Novaku!

Starsportphoto©

Partizan

STANOJEVIĆ UZ ĐOKOVIĆA! Kao Srbin i patriota, dajem veliku podršku Novaku!

Podeli vest

Trener fudbelera Partizana Aleksandar Stanojević pružio je podršku najboljem teniseru sveta Novaku Ðoković zbog celokupne situaciju u kojoj se nalazi

Đoković je u Australiju stigao prošle nedelje jer je dobio medicinsko izuzeće, ali mu je viza odmah po dolasku u Melburn poništena. Kao razlog je navedeno to da to što je preležao koronavirus nije dovoljan osnov za vizu, zbog čega je pet dana proveo zatvoren u hotelu za azilante.

Potom je posle mnogo borbe u ponedeljak pobedu Australiju pred sudom, koji mu je odobrio vizu, ali i dalje postoji mogućnost da ministar za imigracije Aleks Hok ukine vizu. Posle odluke suda da mu dozvoli boravak u Australiji svi dokumenti koji se tiču njegovih pozitivnih i negativnih testova, kao i formulara za vizu, postali su javno dostupni. Nastala je prva konfuzija u vezi sa time kada je tačno bio pozitivan, kako je bio u javnosti nakon testa, gde je boravio od tada do dolaska u Australiju.

- Kao Srbin i patriota velika sam mu podrška. Verovatno je sve što se dešava njemu velika motivacija da iz cele priče izađe kao pobednik. Svako ima pravo na izbor. Kad već svi daju, onda eto i sa moje strane podrška. Masimalna -  rekao je Stanojević novinarima pred početak priprema za drugi deo sezone.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

A pred jednu od kvalifikacionih utakmica rece da ga ne zanimaju drugi srpski klubovi i da nije toliki patriota. Kakav licemer ovo nije vidjeno u Srbiji u skorije vreme

maja

pre 2 godine

Sta sve necu procitati, pa stanojevic jedino vucica vise mrzi od djokovica a ovamo ga kao podrzava

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17