• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2022

19:09

VRATIĆU SE DA PROSLAVIMO TITULU! Šćekić se U SUZAMA oprostio od Partizana! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

VRATIĆU SE DA PROSLAVIMO TITULU! Šćekić se U SUZAMA oprostio od Partizana! (VIDEO)

Podeli vest

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić oprostio se od Partizana pošto je njegova epizoda u crno-belom dresu završena nakon skoro četiri godine

Stigao je Aleksandar Šćekić na mala vrata u Humsku, a odlazi kao jedan od najboljih vezista u 21. veku. Stameni Crnogorac oduševljavao je navijače Partizana sjajnim partijama u crno-belom dresu, ali je njegova epizoda u taboru srpskog velikana završena. 

Nakon skoro četiri godine Aleksandar Šćekić napušta Partizan. Crnogorski vezista dogovorio je lične uslove sa poljskim Zaglebjem, a današnji dan iskoristio je kako bi se oprostio od saigrača u sportskom centru Teleoptik. 

Pre nego što se Šćekić obratio bivšim saigračima, nekoliko reči o "diskretnom heroju" rekao je trener Aleksandar Stanojević. 

- Momci, Šceka nam ide, uvek kažem da će svako u nekom trenutky naći nešto što mu odgovara i to se upravo njemu dogodilo. Izbor mu je pravi, ide u Poljsku, dobar je i klub i liga, a meni lično je, naravno, žao. Da ne ispada da patetišem, želim samo da mu se zahvalim što je uvek bio tu za tim, uvek veliki profesionalac, koji nam je mnogo donosio. Nadam se da će i ovo proći, da ćeš se vratiti da proslaviš titulu sa nama - rekao je Aleksandar Stanojević.

Potom se crno-belima obratio i Crnogorac koji nije uspevao da da obuzda suze. 

- Želim i ja takođe svima da se zahvalim za dve i po godine koje smo proveli zajedno. Nadam se da ćete na proleće nastaviti ono što smo započeli i da ćemo na kraju sezone zajedno proslaviti titulu - kazao je Šćekić.

Podsećamo, Šćekić je potpisao ugovor na godinu i po dana sa Zaglebjem. Za to vreme će inkasirati 450.000 evra, dok će 150.000 dobiti samo za potpis.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija