• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

15:29

PARTIZAN SPREMAN ZA EVROPSKO PROLEĆE! Crno-beli REGISTROVALI pojačanja!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SPREMAN ZA EVROPSKO PROLEĆE! Crno-beli REGISTROVALI pojačanja!

Podeli vest

Srpski predstavnik u Ligi konferencija Partizan predao je spisak igrača za prolećni deo sezone na međunarodnoj sceni

Crno-beli obezbedili su novo proleće u Evropi, a u okviru baraža za plasman u osminu finala Lige koenferencija Partizan će koplja ukrstiti sa Spartom iz Praga. Tokom zime, četa Aleksandra Stanojevića dobro se spremala za dvomeč sa Česima, a danas je obavljen i formalni deo te je beogradski velikan dostavio listu fudbalera na koje računa tokom evropskog proleća. 

Na spisku se nalaze i zimska pojačanja - Ljubomir Fejsa i Marko Jevtović. Kao što se očekivalo, tandem zadnjih veznih je uredno prijavljen za nastavak međunarodnog takmičenja (17. i 24. februar).

Na preliminarnom spisku se nalaze 24 igrača: Golmani – Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač. Defanzivci – Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Ivan Obradović, Slobodan Urošević. Vezisti – Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Marko Jevtović, Miloš Jojić, Milan Smiljanić, Danilo Pantić, Lazar Marković, Bibars Natho, Aleksandar Lutovac, Nikola Terzić. Napadači – Rikardo Gomeš, Filip Holender i Kvinsi Menig.Kadar nije kompletan i tek će biti dopunjen fudbalerima sa takozvane B liste. Reč je o momcima koji su prošli omladinsku školu crno-belih. Rok za njihovo prijavljivanje je 16. februar, dan uoči prvog duela sa Spartom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija