• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

11:21

TROFEJNI STRUČNJAK LJUT NA PARTIZAN! Oni su ga RAZOČARALI, a evo ko treba da igra u SLABIJEM klubu!

Starsportphoto

Partizan

TROFEJNI STRUČNJAK LJUT NA PARTIZAN! Oni su ga RAZOČARALI, a evo ko treba da igra u SLABIJEM klubu!

Podeli vest

Vlade Đurović razočaran odnosom košarkaša crno-belih u finalu Kupa Radivoja Koraća, dok za Dalasa Mura smatra da nije dostojan Partizanovog dresa

Partizan je deklasiran u finalu Kupa Koćara od Crvene zvezde, a razočaravajući podatak za Obradovićev tim je da nijedan domaći igrač nije postigao koš do kraja prvog poluvremena, što je Vlada Đurovića posebno iznenadilo.

Proslavljeni stručnjak smatra da je ponižavajući podatak što su samo Aleksa Avramović i Uroš Trifunović po završetku utakmice bili strelci kod Partizana od domaćih košarkaša. Prvi je postigao četiri poena, a drugi samo jedan.

Foto: Printscreen You Tube

 

Đurović u tome vidi i najveći problem, kao i u činjenici da čak tri košarkaša (Vukčević, Miletić i Zagorac) nisu ni dobili priliku u Večitom derbiju.

- Finale me je razočaralo, od očekivanog spektakla nije bilo ništa. Katastrofalno su crno-beli odigrali, pogotovo domaći igrači koji su zajedno postigli samo jedan koš iz igre (Avramović). Pritom, Vukčević, Miletić i Zagorac nisu ni "osetili" parket, dok je Smailagić bio povređen. Trojica Amerikanaca nisu uspela da pruže jači otpor - rekao je Vlade Đurović, naglašavajući da ga je i Avramović razočarao, ali naročito Dalas Mur, pojasnivši za Amerikanca da je on samo igrač za mali klub:

Foto: Starsportphoto

 

- Mur i Avramović su drugačiji tipovi košarkaša, pogotovo Amerikanac koji je pravi skorer, ali realno i igrač za male klubove. Svi su puni pohvala na njegov račun, pošto je u polufinalu ubacio 17 poena, ali on tako ne bi mogao da igra u Zvezdi ili Partizanu - istakao je Đurović.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

KOLIKO SE SEĆAM, TRIFUNOVIĆ JE POSTIGAO POEN IZ SLOBODNOG BACANJA DOSUĐENOG ZBOG TEHNIČKE GREŠKE RADONJIĆU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija