• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2022

21:18

STANOJEVIĆ ODUŠEVLJEN POSLE POBEDE! Trener Partizana ZAGRMEO o ISKLJUČENJU Rikarda, EVO šta je rekao!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ ODUŠEVLJEN POSLE POBEDE! Trener Partizana ZAGRMEO o ISKLJUČENJU Rikarda, EVO šta je rekao!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Lige Konferencija posle pobede i u revanš meču nad praškom Spartom

Tim iz Humske slavio je pre sedam dana u Pragu rezultatom 1:0, dok su večeras izabranici Aleksandra Stanojevića trijumfovali golovima Rikarda Gomeša sa 2:1, utešni pogodak za Čehe postigao je Hložek u finišu utakmice.

Vidno raspoloženi trener Partizana Aleksandar Stanojević nije krio zadovoljstvo posle prolaska među 16 najboljih ekipa Lige Konferencije.

- Jesam, kako da ne budem zadovoljan, možemo li da tražimo mane. Ima nešto, ali pobediti dvaput Spartu, to nije mala stvar... Respekt mojim igračima, 14. utakmica zaredom bez poraza, respekt, ne smemo da pričamo o nedostacima u igri - rekao je Stanojević za TV Arena sport nakon meča.

Osvrnuo se šef struke Parnog valjka i na isključenje junaka utakmice, smatrajući da je Rikardo prestrogo zaradio drugu javnu opomenu.

- Nije bila simulacija, izgubio je ravnotežu, mi ne možemo na to da utičemo. Idemo dalje.

Ostaje li žal za ubedljivijim trijumfom?

- Mogli smo i da damo još neki gol, anulirami smo ih potpuno, iako su oni opasna ekipa.

Da li je ovo tim Partizana za 166. Večiti derbi?

- Ne znam videćemo. Bilo je dosta sprinteva, tranzicije, velika je potrošnja kod igrača, pogledaćemo, pa ćemo videti - istakao je Aleksandar Stanojević blistajući od sreće zbog prolaska u osminu finala Lige Konferencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija