• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

13:08

PARTIZAN ORGANIZUJE LETNJI KAMP! Crno-beli zovu dečake da ostvare svoje snove!

FK Partizan

Partizan

PARTIZAN ORGANIZUJE LETNJI KAMP! Crno-beli zovu dečake da ostvare svoje snove!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan pozvao je dečake koji vole crno-bele boje da budu učesnici letnjeg kampa

Fudbalski klub Partizan i ove godine organizuje tradicionalni fudbalski kamp Omladinske škole koji će biti održan na Zlatiboru:

- Dragi dečaci, Zlatibor je planina izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Prosečna nadmorska visina je 1000 m.

Foto: FK Partizan

 


Omladinsku školu FK Partizan i sve njene kategorije prošli su, sada već, veliki evropski igrači (Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Adem Ljajić, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Matija Nastasić, i mnogi drugi ) , kojima je i pored inostranog angažmana crno-bela boja i dalje u srcu!

„I ja sam sanjao da zaigram u Partizanu.
A onda su snovi postali stvarnost.
Prijavi se i ostvari svoje snove.“

Stoga te pozivamo da i ove godine napraviš svoje prve fudbalske korake ili još jednom utvrdiš ono što si naučio na prošlom kampu. Dođi da još više napreduješ i napraviš novi korak ka ostvarenju snova.

Na Zlatiboru u 2022. godini čekamo dečake rođene od 2008. do 2014.god. sa ili bez fudbalskog iskustva! Tradicionalni letnji kamp održaće se od 26.06. − 02.07.2022. godine uz podršku našeg tehničkog sponzora kompanije Najki, koja će svakom polazniku darivati opremu za trening.
Svi polaznici kampa biće smešteni u odmaralištu Dunav Turist na Zlatiboru na bazi punog pansiona. Cena kampa je 45.000,00 dinara sa smeštajem, odnosno 35 000,00 dinara bez smeštaja.

Oprema uključena u cenu ( dva kompleta za trening, trenerka i ranac ).
Kao i uvek, sa polaznicima će raditi eminentni treneri naše omladinske škole koji su i otkrili mnoge prvotimce Partizana - stoji na sajtu crno-belih.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na telefon 00381 11 3693815.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija