• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

16:49

ŽELJKO IH JE "RAZBIO" NAKON PORAZA! Ispovest Alena Smailagića!

Starsportphoto

Partizan

ŽELJKO IH JE "RAZBIO" NAKON PORAZA! Ispovest Alena Smailagića!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u 25. kolu ABA lige sutra od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Mornar iz Bara

Poraz od Cedevita Olimpije značajno je umanjio šanse Partizana da mogu do prvog mesta u doigravanju, te prednosti domaćeg terena kroz čitav plej-of. Ipak, one još uvek postoje i nema sumnje da će klub iz Humske pokušati da se domogne prve pozicije posle regularnog dela sezone. 

Nema sumnje da su crno-beli poljuljani nakon poraza, pogotovo što su tokom većeg dela utakmice protiv Olimpije vodili. U subotu će Partizan imati i priliku da se iskupi budući da će u Pioniru dočekati Mornar iz Bara. 

Foto: Starsportphoto

Centar Partizana Alen Smailagić govorio je pred utakmicu sa Baranima, a dotakao se i perioda posle poraza od Cedevita Olimpije. 

- Mornar je jako nezgodna ekipa. Treba da se pripremimo, posebno nakon poraza od Cedevita Olimpije. Tu je Željko kao iskusan trener koji će da nas stavi na mesto i priprema. Imali smo malo nezgodniji trening posle poraza da se ne opustimo i da ne dozvolimo da nešto izmakne kontroli. Imali smo naporan rapsored, iskoristili smo pauzu i da se malo odmorimo i sada idemo dalje - rekao je Smailagić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija