• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2022

10:48

NOVA BAT PRESUDA protiv Partizana, crno-beli plaćaju 80.116 evra!

Starsportphoto

Partizan

NOVA BAT PRESUDA protiv Partizana, crno-beli plaćaju 80.116 evra!

Podeli vest

Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) objavio je novu presudu protiv KK Partizan po kojoj su crno-beli morali da isplate 80.116 evra "Veserman" grupi

U pitanju slučaj koji je regulisan još 2021. godine. Kako se navodi Partizan mora da plati pomenutu sumu zbog ranije neplaćenih agencijskih troškova plus pravne troškove.

Pomenuti slučaj se odnosni na šest ugovora koji su objedinjeni. To su ugovori: Alekseja Nikolića, Brajana Angole, Amara Gegića, Rašona Tomasa, Uroša Trifunovića i bivšeg trenera Andree Trinkijerija.

Prvi čovek kluba iz Humske, Ostoja Mijailović ističe da su ostale još svega dve ili tri rate kako bi se sve okončalo.

- Vest je vezana za staru presudu koja potiče iz doba korone koja je poremetila sve klubove na planeti, pa i nas. Navedeni iznos je u dogovoru sa agencijom Vaserman i BAT u reprogramu i plaća se u mesečnim ratama. Te obaveze prema agenciji Vaserman su pri kraju. Ostale su još dve ili tri rate. Nije prvi put da se neki medij zaleti pa objavi presudu sa sajta FIBA bez provere datuma i statusa. Malo je konfuzan taj red kojim se presude objavljuju pa onda ako neko ne čita pažljivo, lako dođe na pogrešan trag - objasnio je za Mozzart Sport Ostoja Mijailović.

Foto: Predrag Milosavljević

Ostoja Mijailović

Partizan u prethodnoj presudi BAT morao da isplati Andrei Trinkijeriju 115.400 evra uz pravne troškove.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija