• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2022

13:56

KLADIONICE TOTALNO OTPISALE PARTIZAN pred okršaj sa Kelnom u Nemačkoj!

Starsportphoto

Partizan

KLADIONICE TOTALNO OTPISALE PARTIZAN pred okršaj sa Kelnom u Nemačkoj!

Podeli vest

Kladionice ne veruju u fudbalere Partizana pred utakmicu sa Kalnom u trećem kolu Lige konferencija (21.00, RTS 1, Arena 1)

Istina, čeka crno-bele težak posao, ali su bukmejker totalno otpisali pulene Gorana Petrića. Kvota na pobedu Partizana u svetskim kladionicima je 7.60, da će Keln osvojiti tri boda je 1,44, a da će ishod biti nerešen - 4.70. 

Fudbaleri Partizana od 21 gostuju Kelnu na "Rajn enerdži stadionu" . Popularni "jarčevi" veliki su favoriti, ali crno-beli, poučeni iskustvom Crvene zvezde iz 2017. godine i trijumfa od 0:1, imaju čemu da se nadaju. .

Partizan je u prethodna dva meča šokirao navijače. Pre nedelju dana je eliminisan iz Kupa Srbije od Radničkog iz Sremske Mitrovice, da bi potom u nedelju ubedljivo pobedio Vojvodinu u Superligi (4:1).

Foto: Starsportphoto©

 

Trener Partizana Gordan Petrić kaže da su te dve utakmice uveliko arhivirane.

- Nekako brzo dolaze ove utakmice, danas je sedam dana otkako smo odigrali onu čudnu utakmicu u kupu, onda smo imali utakmicu sa Vojvodinom. Smenjuju se radost i tuga. Pre sedam dana smo bili malo tužni jer smo ispali iz kupa, ali u nedelju smo se ponovo radovali. Rekao sam pred meč sa Vojvodinom da nam je to zamajac za seriju teških utakmica i voleo bih da sutra nastavimo kao što je bilo protiv Vojvodine. Verujem da su se igrači odmorili, da su spremni i svesni šta im ova utakmica donosi. Ona je evropski izlog za dosta igrača koji treba da se dokažu u ovakvim utakmicama - ističe Petrić.

Partizan u Nemačku stiže sa dva osvojena boda u grupi "D". "Parni valjak" je na premijeri odigrao 3:3 u Češkoj protiv ekipe Slovacka, dok je u Humskoj odoleo Nici, a čak je u većem delu susreta bio bolji rival. Keln je lider grupe sa 4 osvojena boda.

Standings provided by Sofascore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17