• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2022

23:46

ŽOC POSLE MEGE! Jedna stvar je treneru Partizana NAJVAŽNIJA posle nove pobede u ABA ligi

Starsportphoto©

Partizan

ŽOC POSLE MEGE! Jedna stvar je treneru Partizana NAJVAŽNIJA posle nove pobede u ABA ligi

Podeli vest

Trener Partizana, Željko Obradović, prokomentarisao je pobedu "parnog valjka" protiv Mege.

Crno-beli su savladali izabranike Marka Baraća sa 86:76 i tako stigli do petog trijumfa u novoj sezoni. Sa druge strane, Mega je zabeležila peti poraz.

Trofejni stručnjak istakao je kao najvažniji faktor dobro raspoređena minutaža igračima.

- Čestitke igračima na pobedi. Tipično odrađena utakmica, hvala ljudima koji su došli da nas gledaju i da bodre ekipu protiv mladog tima koji igra kao i svi protiv nas sa najvećim mogućim ambicijama. Tako su igrali i večeras. Borbeno, maksimalno i pokušavali su na sve načine da se vrate u utakmicu što su u nekim momentima i uspevali. Što se nas tiče probao sam i uspeo da rasporedim minutažu i mislim da je to najvažnije da neka svežina postoji pred period koji je ispred nas - rekao je Obradović posle utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija