• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2022

18:10

TRINKIJERI SA BAJERNOM IZLAZI PRED GROBARE! Igramo u košarkaškoj "Skali" protiv kultnog kluba!

Starsportphoto

Partizan

TRINKIJERI SA BAJERNOM IZLAZI PRED GROBARE! Igramo u košarkaškoj "Skali" protiv kultnog kluba!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u četvrtak dočekuju Bajern, a Andrea Trinkijeri vodiće Bavarce protiv svog bivšeg kluba.

Italijanski stručnjak prethodnih dana imao je manjih zdravstvenih problema, ali će po svemu sudeći doputovati sa ekipom u Beograd. 

- Igramo protiv jednog od kultnih klubova u Evroligi. Dvorana će biti puna i dobro znam kako navijači Partizana mogu da guraju svoje igrače. Nažalost, opet će nam nedostajati nekoliko važnih igrača, ali to ne može da bude opravdanje. Jer igramo u košarkaškoj „Skali“ i želimo da damo sve od sebe. Ne možemo da očekujemo ​​savršenu igru ​​od nas – ali naš cilj je savršen napor - izjavio je Trinklijeri pred sutrašnji duel 16. kola Evrolige.

Trinkijeri i dalje ne može da računa na kapitena srpske reprezentacije i bivšeg igrača Partizana, Vladimira Lučića, zbog povrede lakta. Odsutan je i Andreas Obst, a Žan Mark Šiško takođe nije u konkurenciji za ovaj duel. 

Foto: Starsportphoto

Za Bajern nastupa još jedan bivši košarkaš Partizana, Ognjen Jaramaz, koji je takođe imao određenih zdravstvenih problema (želudačna infekcija).

Naravno da sam uzbuđen što se vraćam u Beograd i što ću igrati protiv svog bivšeg kluba - rekao je Jaramaz i dodao.

- Očekujem sjajnu atmosferu u dvorani, a ujedno i vrlo tešku utakmicu. Partizan je poznat po tome što igra izuzetno dobro kod kuće. Ako želimo da imamo šanse za pobedu, moramo da odigramo na maksimalnom nivou.

Foto: Starsportphoto

Utakmica u „Štark areni“ na programu je u četvrtak u 20:30 časova.

Podsećamo, Andrea Trinkijeri bio je trener Partizana u periodu od 1. novembra 2018. do jula 2020. godine, kada je nakon što je sezona prekinuta zbog korona virusa raskinuo saradnju sa crno-belima. Kasnije je tužio Partizan zbog dugovanja i dobio crno-bele na sudu.

Zbog toga će biti zanimljivo kako videti kako će harizmatični stručnjak biti dočekan od strane navijača Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija