• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

18:25

BIĆE ZANIMLJIVO I NA JEDNU LOPTU! Panter PRETI Zvezdi pred novi EVROLIGAŠKI derbi!

Starsportphoto

Partizan

BIĆE ZANIMLJIVO I NA JEDNU LOPTU! Panter PRETI Zvezdi pred novi EVROLIGAŠKI derbi!

Podeli vest

Kapiten Partizana Kevin Panter najavio je predstojeći evroligaški derbi protiv Crvene zvezde

Prvi derbi koji se igrao pod okriljem Evrolige dobila je Crvena zvezda i to pred navijačima Partizana. Drugi ove sezone na programu je u petak od 19 časova, a sada će aktuelni šampion ABA lige biti domaćin. 

Kapiten Partizana Kevin Panter najavio je predstojeći duel u okviru 21. kola elitnog takmičenja koji će se igrati u Pioniru. 

- Vrlo moguće da će ponovo biti meč na jednu loptu. Ne mogu da predvidim budućnost, ali ono što je zanimljivo je da igraju dve dobre ekipe koje se bore za mesto u plej-ofu. Uostalom videli smo mnoge utakmice ove sezone koje su se završavale na jednu loptu, jedan od njih je bio i taj protiv Zvezde, ali odigrali smo još puno mečeva koji su bili neizvesni. Moramo da igramo i ostanemo koncentrisani do poslednjeg zvižduka sudije i to je jedini put do pobede - rekao je Kevin Panter za "Mozzart sport". 

Foto: Starsportphoto©

Smatra američki košarkaš da se ništa nije promenilo u odnosu dve ekipe, ali da će sada Zvezda imati prednost domaćeg terena. 

- Što se mene tiče, jedina razlika koja je kod mene primetna je činjenica da se sada meč igra pred njihovim navijačima i to je to. Da se ovako izrazim, to je utakmica kao bilo koja druga, iako znamo da nije utakmica kao bilo koja druga. Međutim kao košarkaš, profesionalac, moraš da se ponašaš uvek isto, da imaš isti mentalni pristup... Jasno nam je da svi posebno prate ovu utakmicu, ali što se mentalnog aspekta tiče, još jedna utakmica u dugačkoj sezoni - jasan je bio kapiten Partizana. 

Crvena zvezda i Partizan bore se za mesto u plej-ofu, a Panter veruje da je moguće da obe ekipe završe u doigravanju Evrolige. 

- Moguće je da se tako nešto dogodi... Videćemo.. Ima još utakmica... Biće interesantno videti ko će biti među osam najboljih, a na nama je da dođemo do pobeda i stavimo sebe u poziciju da budemo deo plej-ofa - zaključio je Panter. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija