• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2023

15:10

OBRADOVIĆ PRED MORNAR! Moramo OVO da URADIMO! Protivnik zaslužuje svako POŠTOVANJE!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ PRED MORNAR! Moramo OVO da URADIMO! Protivnik zaslužuje svako POŠTOVANJE!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegovu ekipu očekuje neverovatan ritam utakmica u narednom periodu, ali je istakao da je najvažnija prva sledeća, protiv Mornara

Košarkaši Partizana pobedili su u petak kao gosti ekipu Crvene zvezde u evroligaškom večitom derbiju, a već u nedelju će ponovo na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" kada će dočekati Mornar.

- U ovom ritmu utakmica u kom igramo, važno je ono što je sledeće ispred nas. Treba da pripremimo utakmicu protiv Mornara koji kao i svaki tim zaslužuje maksimalno poštovanje. Potom sledi u utorak Asvel ovde i Žalgiris u gostima u petak. Neverovatan ritam i to nije nimalo lako - rekao je Obradović i dodao:

- Naravno da moramo sve da uradimo da održimo svežinu nekim igračima, što znači da minutaža mora da bude podeljena u narednim utakmicama - kaže trener crno-belih.

Posle 16 odigranih utakmica u ABA ligi, Partizan je prvi na tabeli sa 14 pobeda i dva poraza. Na drugoj strani, Mornar je na 12. poziciji sa skorom 5-10.

Foto: Starsportphoto

Obradović i Avramović

- Čeka nas važna utakmica protiv Mornara. ABA liga je najvažnija jer preko nje obezbeđujemo Evroligu. Moramo što bolje da se pripremimo i maksimalno uđemo u taj meč. Svi znaju koliko ekipa Mornara može da bude nezgodna, tako da je veoma važno da ih dočekamo u potpunosti spremni - istakao je košarkaš crno-belih Aleksa Avramović.

Utakmica je na programu sutra od 19 časova, a zbog zauzetosti Beogradske arene, igraće se u hali "Aleksandar Nikolić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija