• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

17:40

OPASNOST ZA PARTIZAN! Šerif se POJAČAO pred crno-bele! Zvezdin dželat doveo napadača iz Belgije!

Reuters

Partizan

OPASNOST ZA PARTIZAN! Šerif se POJAČAO pred crno-bele! Zvezdin dželat doveo napadača iz Belgije!

Podeli vest

Uprava Šerifa je u sam smiraj prelaznog roka uspela da angažuje još jedno pojačanje, sa kojim će napasti Partizan u šesnaestini finala Lige Konferencija

Pre nego što padne zavesa na licenciranje igrača za Ligu konferencije, Šerif je stigao da dovede još jedno pojačanje za dvomeč sa Partizanom.

Šampion Moldavije je utanačio dolazak napadača belgijskog Standarda Abdula Tapsobe, reprezentativca Burkine Faso, koji će do kraja sezone igrati za Šerif kao pozajmljen igrač.

Prema pisanju belgijskih medija, Tapsoba isprva nije hteo da ide u Moldaviju, ali je na kraju pristao da se dokazuje šest meseci u Šerifu, gde će imati priliku da se suprostavi Partizanu u dvomeču Lige konferencije.

Mladi fudbaler (21 godina) nije imao zavidnu minutažu u jesenjoj sezoni, upisao je samo tri utakmice za belgijskog velikana i dao jedan gol.

Foto: Reuters

Abudl Tapsoba (desno) slavi gol u reprezentaciji Burkine faso

Klub iz Tiraspolja je od početka prelaznog roka, osim Tapsobe, doveo i vezistu Bastije Amina Talala i defanzivca beloruskog Dinama Bresta Munašea Garangu.

Oni će biti na raspolaganju stručnom štabu za nastavak takmičenja u Ligi konferencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija