• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2023

21:08

(OCENE) KOŠMARNA NOĆ PARTIZANA! Saničanin pokrenuo AGONIJU! Belić i Fejsa OČAJNI, defanzivci ZALUTALI u Humsku!

Starsportphoto

Partizan

(OCENE) KOŠMARNA NOĆ PARTIZANA! Saničanin pokrenuo AGONIJU! Belić i Fejsa OČAJNI, defanzivci ZALUTALI u Humsku!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz Evrope, pošto su u revanšu šesnaestine Lige konferencija poraženi od Šerifa iz Tiraspolja

Šampion Moldavije slavio je u Humskoj sa 3:1 i anulirao poraz sa svog stadiona (0:1), čime je obezbedio plasman u osminu finala najmlađeg UEFA takmičenja.

Ako je slab dan i očajno izdanje crno-belih u prvom meču bio rezultat slabosti, onda večerašnje izdanje izabranika Gordana Petrića nema nikakvo opravdanje!

Sopstvenim greškama "parni valjak" je ukočio pred svojim navijačima i na najgori mogući način završio takmičenje na evropskoj sceni u ovoj sezoni.

Ocene:

Aleksandar Popović 5,5 – U Kišinjevu je bio jedan od junaka, a u Humskoj druga slika. Nemoćan kod golova Šerifa, u pojedinim situacijama spasio crno-bele još veće blamaže. Tri udarca koja su išla u okvir gola završila su mu iza leđe, dok je kod trećeg gola morao mnogo bolje da reaguje, lošom reakcijom "otvorio“ je Diopu bliži ugao i primio gol sa distance. 

Aleksandar Filipović 5 - Dva pogotka su došla po strani koju brani... Zakasnele reakcije kod pokrivanja protivničkih fudbalera i nesigurnost u defanzivi, bled, neodlučan...

Svetozar Marković 5 – Za razliku od meča u Moldaviji, gde je bio među najzapaženijim igračima, u večerašnjem susretu ni izbliza Sveti koji je gospodario u prvoj utakmici sa Šerifom. Fudbaleri u žutim dresovima su ga olako probijali, baš kao i celu odbranu Partizana.

Siniša Saničanin 5 – Užas! Skrivio penal bespotrebno igrajući rukom u 20. minutu, koji je Badolo iskoristio i doneo izjednačenje Šerifu, a onda loše reagovao i kod drugog gola gostiju u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Foto: Starsportphoto

 

Slobodan Urošević 5 – Daleko je bio od nivou na koji je navikao navijače. Uklopio se u sivilo defanzivne linije, bez izrazitog učinka, nemoćan... Izostali centaršutevi za Rikarda, a osim jednog šuta sredinom drugog poluvremena, ništa nije uradio.

Kristijan Belić 5 - Odličan u prvih 45 minuta, međutim, posle njegove greške na početku drugog poluvremena Diop je dao treći pogodak za šampiona Moldavije. Pogrešio je i u finišu prvog dela, kada je poslao jednu rizičnu loptu Popoviću, koju je srećom stigao golman Partizana i sprečio kapitulaciju.

Ljubomir Fejsa 5 – Očajan za fudbalera sa bogatim internacionalnim i reprezentativnim iskustvom. Pomogao je rivalu, zakasnio je kod bloka u 46. minutu kada je Diop postigao drugi gol za Šerif.

Danilo Pantić 5,5 - Počeo akciju kod vodećeg gola, kada je uposlio Rikarda, a ovaj asistirao strelcu Menigu. Do 69. minuta, kada ga je zamenio Traore, nevidljiv, daleko od onog starog Dače. Duga pauza zbog povrede je očigledno ostavila traga, mnogo je grešio, nisu njegove lopte pronalazile saigrače...

Kvinsi Menig 6 – Postigao gol u 13.minutu na dodavanje Gomeša, poradovali su se Grobari da je to najava osmine finala, ali... Sve posle toga je bilo za zaborav. Imao je još nekoliko prilika koje je morao mnogo bolje da reši, pokušavao je, petljao, ali bez konkretnog učinka.

Foto: Starsportphoto

 

Fuseni Dijabate 5 – Neprimetan, bez konkretnog učinka, kao i u Moldaviji. Znali su gosti kako da ga zaustave, rutinski su osujetili njegove prodore, pa je bio besopasan po gol Šerifa.  Od njega se očekivalo mnogo više, naročito na evropskoj sceni, gde je trebalo da opravda epitet pojačanja kluba iz Humske.

Rikardo Gomeš 6 - Asistirao Menigu za gol u 13. minutu, odlično istrčao kod dodavanja bivšeg igrača Čelsija i još bolje namestio Holanđaninu koji je bio nepogrešiv. I u finišu prvog poluvremenu je pokušao da asistira Dijabateu, ali se nije snašao kao u situaciji sa početka meča, pa je potencijalna opasnost propala. Ponovo se izdvojio, ovog puta u sivilu crno-belog tima.

Izmene:

Samed Baždar (od 60. minuta) - Pokazao da ima potencijal, ali malo na terenu da bi ostavio značajniji učinak. Spojio Jovića u finišu utakmice i napravio mu šansu, koju ovaj nije iskoristio.

Hamidu Traore (od 69. minuta) 5 - Ni njegov ulazak nije promenio ništa u očajnom izdanju crno-belih

Nemanja Jović (od 83. minuta) bez ocene – Premalo na terenu za konkretniju ocenu. Imao je u finišu meča priliku da se upiše na asistenciju mladog Baždara, ali je igrao rukom i šansa je propala.

Andrija Pavlović (od 83. minuta) bez ocene - Isto kao u Jovićevom slučaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Fudbal odavno nije sport! Fudbaleri klubova i reprezentacija pripadaju jednom komandom centru oni negiraju za svoje reprezentacije i klubove oni su centralno organizovani za tu svoju vrhovnu komandu SVI fudbaleri su jedan globalni tim i sve utakmice su unapred dogovorene a sistem funkcioniše preko menadžera kao oficira komande preko koih komanda plaća vojnike fudbalere! Tajno društvo bogataša na čijem vrhu i koi su organizovali jevrei je ta komanda koja je stvorila sistem miliona kladionica širom sveta pa režiraju utakmice d bi bogataši i jevrei isisavali milijarde dolara iz tih kladionica u potpuno kreiranih rezultatima utakmica sve je unapred dogovorena fudbaleri vojnici svih timova su preko oficira menadžera plaćeni da izgube ili pobede OBA tima su plaćena za unapred dogovorena rezultata ! Partizan iznenada pobedi što su znali vlasnici kladionica i potom iznenada neverovatno izgubi OBE utakmice su unapred dogovorene da bi u kladionicama zbog nelogičnisti iznenađenja uzele veliki novac od kkadioničara za vladare iz senke jevreje ! FIFA UEFA SU TAJNE ARMIJE NATO PREKO FUNKCIONERA FUDBALSKIH SAVEZA NATO UOADA U DRZAVE ČLANICE FIFE KOMANDUJE U OSTVARIVANJU BEZBEDNOSNO POLITIČKIH ZADATAKA U FUNKCIJI NATO POLITIJE OA JE SRBIJA ZAHVALJUJUĆI VIŠEDECENISKIM ISTIM FUDBALSKIM FUNKCIONERIMA KOI POD KOMANDOM NATO FIFA UORAVLJAJU FSS STALNO GUBI DA BI DEPEIMIRALI SRBE A BAPR HRVATI DOLAZE DO VRHA SVETSKIH ORVENSTAVA DA BI NATO POTENCIRAO HRVATSKU NACIONALNOST....!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija