• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

18:34 >> 19:03

LAKŠE SE DIŠE... Duljaju PAO KAMEN SA SRCA nakon VELIKE pobede Partizana! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

LAKŠE SE DIŠE... Duljaju PAO KAMEN SA SRCA nakon VELIKE pobede Partizana! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Voždovca rezultatom 1:0 (1:0) u meču 29. kola Superlige Srbije.

Jedini gol na utakmici postigao je Rikardo Gomeš u petom minutu. Ovo je prva pobeda Partizana na stadionu u Humskoj u svim takmičenjima u 2023. godini. "Crno-beli" su upisali prvu pobedu na domaćem terenu još od 13. novembra 2022. godine kada su na svom terenu savladali Novi Pazar 1:0.

- Lakše se diše, čestitke Voždovcu, igrali su otvoreno. Svidela mi se njihova igra, nisu preskakali igru i zadržavali igru sve pohvale imaju budućnost pred sobom. Čestitam i mom timu, bili su agresivni, motivisani, imali smo mnogo šansi, zadovoljan sam igrom bez obzira što smo pobedili sa samo 1:0 - rekao je Duljaj. 

Foto: Starsportphoto©

Partizan se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa 57 bodova, dok je Voždovac sedmi sa 39. "Crno-beli" će u narednom kolu gostovati Čukaričkom, dok će Voždovac na svom terenu igrati sa ekipom TSC-a. 

Sa druge strane, trener Zmajeva Nikola Puača nije bio zadovoljan zbog poraza, ali je rekao da će njegova ekipa izvući pouke iz ove utakmice. 

- Nismo zadovoljni zato što smo izgubili, ali bilo je momenata kada smo izgledali onako kako hoćemo, tada je i Partizan bio u problemu. Fali nam da budemo konkretniji u poslednjoj trećini, rival je imao mnogo prilika posebno u drugom poluvremenu, to sebi ne smemo da dozvolimo. Doneće nam ova utakmica mnogo pozitivnih stvari, bez obzira na poraz - rekao je Puača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija