• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2023

17:03

NBA AS POMOGAO PARTIZANU! Stigla VELIKA UPLATA na račun CRNO-BELIH! Akciju za otplatu duga podržao i proslavljeni VATERPOLISTA!

Starsportphoto

Partizan

NBA AS POMOGAO PARTIZANU! Stigla VELIKA UPLATA na račun CRNO-BELIH! Akciju za otplatu duga podržao i proslavljeni VATERPOLISTA!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski priključio se akciji "Jedan Partizan imamo" koja u cilju ima sakupljanje ovda za otplatu poreskog duga.

Započeo je Partizan pre dva dana akciju pod nazivom "Jedan Partizan imamo" u cilju prikupljanja novca za otplatu poreskog duga u visini od 7.000.000 evra. Veliki broj navijača odazvao se na startu, a među donatorima su i srpski košarkaš Aleksej Pokuševski, te proslavljeni vaterpolista Duško Pijetlović. 

Svi koji su donirali minimum 3.000 dinara od kluba će dobiti majice sa potpisima svih igrača kao i člansku kartu za narednu godinu. Predsednik kluba Ostoja Mijailović je tokom gostovanja na RTS-u istakao da će i svaki član Upravnog odbora takođe izdvojiti određena sredstva kako bi dug što pre bio otplaćen. 

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Oklahome je poznat kao veliki navijač Partizana i bio je gost na nekoliko utakmica Partizana ove sezone. Tačnih informacija o visini njegove donacije nema, ali po pisanju "Telegrafa", srpski reprezentativac je uplatio 10.000 dinara na ime akcije "Jedan Partizan imamo". 

Sa druge strane, Duško Pijetlović redovan je na utakmicama Partizana u svim takmičenjima, ima sezonsku kartu, a mesto mu je odmah pored klupe crno-belih stoga ne čudi činjenica da je proslavljeni srpski vaterpolista rešio da pomogne voljenom klubu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika
Društvo

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra "Zemun" četiri zdravstvena radnika obolela su od morbila, a kako je za potvrdila dr Slavica Maris, epidemiološkinja i načelnica Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje, oni su oboleli u periodu od 12. do 21. maja.

27.05.2024

15:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija