• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

09:25

Odlazi, najgori si... Navijači Partizana bljuju vatru, opleli po Kaminskom

Starsportphoto

Partizan

Odlazi, najgori si... Navijači Partizana bljuju vatru, opleli po Kaminskom

Podeli vest

Frenk Kaminski je novim video klipom na TikToku iznervirao navijače Partizana.

Crno-beli su u Evroligi poraženi od  Panatinaikosa u Atini. Kaminski se nije naigrao, a imao je i manji okršaj sa trenerom Željom Obradovićem.

Centar je stigao letos iz NBA lige u Partizan, a pored nekoliko dobrih partija, u poslenje vremen samo nervira navijače. "Grobarima" je prekipelo kada su videli novi video koji je postavio na TikToku. Kaminski  pravi snimke sa suprugom Eš, a najnoviji je naišao na osudu navijača, jer se na snimku vidi Frenk kako pleše uz pesmu "Work it", što je zasmetalo "grobarima"

 

 

 

@ashkaminsky Replying to @Javon Cole youre welcome #hiphop #workit ♬ Work it - Missy Eliott

 

 

Osim TikToka, snimak je postao viralan i na Tviteru.  Navijači kažu da će nagrabusiti ako video bude video trener Obradović, kao i da je Kaminski zaslužio crveni karton: "Navijačima se ovo neće dopasti", "Evo zašto gubimo", "Bolje igra ovde nego na terenu", "Mrš iz Partizana", "Odlazi", "Bolje bi bilo da znaš nešto o košaraci","Ti si najgori centar u istoriji", samo su neki od komentara navijača Partizana.

Podsećamo, u finišu druge četvrtine meča u Atini pri rezultatu 40:31 za domaćina, Obradović je izveo iz igre Kaminskog, a on je zbog toga pobesneo na klupi za rezerve. Počeo je da udara nogama o reklamu ili o parket, a u tom momentu prišao mu je Željko Obradović i o očitao bukvicu. Frenk je u prvi mah krenuo nešto da objašnjava treneru, ali se do kraja meča nije vraćao na parket.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija