• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

08.08.2024

23:13

Stanojević jako razočaran! Nedovoljno je ovo za Evropu

Starsportphoto

Partizan

Stanojević jako razočaran! Nedovoljno je ovo za Evropu

Podeli vest

Nedovoljan je ovaj nivo igre za Evropu, a isto bih rekao i da smo dobili 1:0, poručio je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Crno-beli su poraženi od Lugana 1:0 (0:0) u Humskoj u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. On ističe da je igra koju njegovi izabranici prikazuju daleko od one koju želi. 

- Voleo bih da je makar 60 minuta bilo jačeg ritma sa naše strane. Falilo nam je moći i intenziteta, nismo mogli po brzini da ih ispratimo. Bila je drugačija utakmica od Dinama. Lugano je nezgodan, dao je Feneru četiri gola. Ako možemo da kažemo da smo napravili neki pomak - jesmo, ali daleko je to od onog kako bih voleo da izgledamo. Ipak, nedovoljno je ovo za veliko evropsko takmičenje. Isto bih rekao i da je bilo 1:0 za nas - ocenio je Stanojević. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Prema njegovim rečima, neke situacije trebalo je drugačije rešiti. 

- Imali smo situacija koje smo morali bolje da rešimo. Protivnik je kontrolisao igru i bio bolji. Jednostavno, morali smo da koristimo situacije, Evropa to ne prašta. Rezulat je aktivan i sve je otvoreno. Idemo da pobedimo u gostima i izborimo Evropu - ističe trener Partizana. 

Pre utakmice, iskusni stručnjak rekao je da je ovo poslednja šansa za neke igrače. Ističe da je stekao odličnu sliku, ali da nije trenutak da je iznosi. 

- Imam jasnu sliku o svakom igraču. Tačno znam šta od koga mogu da očekujem. Hajde da sad ne izgovaram neke teške reči - poručio je on. 

Za Saldanju kaže da je preosetljiv, a za Severinu da se nedovoljno zalagao u situaciji kada je mogao da da gol. 

Foto: Starsportphoto

 

 

- Saldanja uvek pokazuje određene reakcije. On emotivno sve doživljava, radi, ponaša se. Želeo je pobedu kao i svi. Sve bi bilo drugačije da je Severina dao gol. Nije morao ni da da gol, ali morao je da uradi nešto drugačije. Makar penal da izbori. Bila je situacija u kojoj je možda bio i penal nad Kaluluom. Fali nam malo moći, malo boljih reakcija - objasnio je trener. 

Poseban osvrt napravio je na fudbalera Kervina Arijagu. 

- On pokriva veliki deo terena, mnogo se troši i radi stvari koje se možda i ne vide. Trebalo bi malo više u fazi napada da pokaže. To zavisi i od saigrača. Svi moraju da pokažu više. On se daje dosta, pogotovo u fazi odbrane. I baš igra timski za ekipu - zaključio je Stanojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23