• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.09.2024

09:53

Da li će Partizan dovesti još pojačanja? Evo šta kaže trener Obradović

Starsportphoto

Partizan

Da li će Partizan dovesti još pojačanja? Evo šta kaže trener Obradović

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su Trapani u finalu (89:61) i osvojili turnir na Siciliji.

Beogradski velikan je promenio kompletan tim tokom leta, ali su ambicije iste - dogurati što dalje u Evroligi. Željko Obradović i njegovi izabranici su nakon prvog dela priprema otišli na prijateljski turnir na Siciliju i odmah trijumfovali. 

Crno-beli su u pripremnom periodu upisali četiri pobede u istor toliko utakmica, a narednog vikenda na otvorenom terenu na Kalemegdanu očekuje ih turnir na kome će igrati protiv atinskog AEK i Pariza.

Trener Obradović je posle osvajanja turnira u Italiji govorio o potencijalnim pojačajima i stavio tačku na spekulacije da bi još neko mogao da dođe.

Imamo igrača na poziciji četiri koji je povređen. Imamo i dva juniora koji zaista dobro rade, mali Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević. U Beogradu je ostao Dvejn Vašington, koji je dobio sina. Tako da uz Ajzeu Majka, to su četvorica igrača. To je to, to je ekipa i tako treba da bude - rekao je za Sportklub Željko Obradović.

Lundberg je u pobedio bio najefikasniji sa 24 poenom, pratio ga je Brendon Dejvis sa 16 poena, a dvocifren je bio još Sterling Braun sa 14.

Takmičarsku sezonu Partizan otvara u ABA ligi protiv Borca, meč je zakazan za 25. septembar.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija