• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.05.2016

17:18

FEDERER ISFRUSTRIRAN: Možda ne budem igrao ni u Rimu!

Tenis

FEDERER ISFRUSTRIRAN: Možda ne budem igrao ni u Rimu!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer koji je zbog povrede odustao od učešća na mastersu u Madridu poručio je da je i nastup na turniru u Rimu pod znakom pitanja

Kada sam došao u Madrid sve je bilo u redu, trenirao sam u subotu i osetio sam bol u leđima. Trebalo je da treniram sat vremena, a morao sam da napravim pauzu posle 15 minuta. Imao program treninga za nedelju i ponedeljak, ali nisam mogao to da izdržim - objasnio je Federer.

Nekada prvi reket sveta je istakao da je i igranje na mastersu u Rimu pod znakom pitanja.

Frustriran sam zbog svega, ali bolje je da imam problem sa leđima nego sa kolenom. Pokušaću da se spremim za Rim, ali možda ne budem uspeo. Ipak, to nije kraj sveta, potom sledi Rolan Garos a onda i Vilmbldon - rekao je Švajcarac.

FEDERER SE POVUKAO! Švajcarac zbog povrede odustao od nastupa u Madridu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubisa

pre 7 godina

Zabolelo je njega sto ga je vec u cetvrtfinalu cekao duel sa Nadalom gde nije imao nikakve sanse pa ga naprasno zabolela ledja ... Obzirom da on sada igra samo zbog sponzorskih ugovora vrednih 40M dolara bas ga briga, pobedjivao ili gubio, prasica kasica se udebljava ... Veliki igrac kojeg je milina gledati ali mu je vreme da se casno povuce umesto da gubi u 2. ili 3. kolu turnira

Sale

pre 7 godina

Veliki igrac koji je obelezio jednu tenisku epohu i koji polako shvata da je kraj igracke karijere neminovno dosao. Verovatno trazi nacin da se dostojanstveno povuce ali, sponzori su surovi a novac "zaraza". Uostalom, igrao je dugo, sa veoma malo povreda i sada sve stize. Potpuno ga razumem.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17