• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2018

12:42

(VIDEO) ĐOKOVIĆ NAJVEĆE RIVALE STAVIO U PRVI PLAN: Nadal i Federer su favoriti na AO!

Tenis

(VIDEO) ĐOKOVIĆ NAJVEĆE RIVALE STAVIO U PRVI PLAN: Nadal i Federer su favoriti na AO!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izdvojio je Rafaela Nadala i Rodžera Federera kao najveće favorite na predstojećem Australijan openu

Đoković je šest puta osvajao Australijan open, a posle šestomesečne pauze je u Melburn stigao po sedmu titulu.

Ipak, Novak je svestan da ga čeka težak zadatak, a otkrio je i ko su po njegovom mišljenju favoriti.

- S obzirom na kakvu su prošlu sezonu imali, Rafael Nadal i Rodžer Federer su favoriti na Australijan openu. Igrali su finale prošle godine ovde i nema dileme da su u prvom planu - rekao je Novak i dodao:

- Ali, sve je otvoreno, ima mnogo igrača koji žele trofej. Nik Kirijos igra odlično, ljubimac je domaće publike. Svašta može da se desi, ovo je prvi grend slem u sezoni i svi igrači su silno motivisani - zaključio je Đoković.

Naš as se vratio na teren pobedom nad Dominikom Timom (6:1, 6:4) na egzibiciji u Kujongu, da bi samo nekoliko sati kasnije izgubio od Lejtona Hjuita sa 10:6 na "Taj-brejk tens" turniru.

(VIDEO) VRATIO SE TENISKI KRALJ! Đoković posle 6 meseci pauze POČISTIO SA TERENA 5. TENISERA SVETA! 

(VIDEO) ŠOUMEN NOLE! Ćaskao sa Rafom pa tražio da bude sudija!

(VIDEO) NOVAK NE SKIDA OSMEH S LICA: Borio sam se, mučio... Sada kradem tajne od Kirijosa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija