• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2019

17:29

BIO SAM FRUSTRIRAN ZBOG ĐOKOVIĆA! Federer priznao: Novak mi je postavljao izazove, bio je nepobediv!

Tenis

BIO SAM FRUSTRIRAN ZBOG ĐOKOVIĆA! Federer priznao: Novak mi je postavljao izazove, bio je nepobediv!

Podeli vest

Novak Đoković i Rodžer Federer odigrali su 47 međusobnih mečeva, Srbin vodi 25:22, a Švajcarac se baš svojski trudi da objasni svetu kako ga to mnogo ne frustrira

Takođe, Đoković je pobedio na četiri poslednja meča, a dobio je osam od deset minulih duela sa Federerom.

Švajcarac priznaje da ga je Đoković poprilično namučio kroz karijeru.

- On mi je postavljao izazove iznova i iznova. Igrao sam protiv njega kada je bio na samom vrhuncu, kada je praktično bio nepobediv. Za mene je bilo bitno da me to ne frustrira, možda se to dešavalo samo ponekad -  izjavio je Rodžer.

Rodžer brani titulu u Melburnu, juri sedmu na Australijan openu, a 100. u karijeri. 

To što imam 99 titula je već samo po sebi neverovatno i mogu da budem srećan do kraja života sa tih 99. Ne razmišljam previše o budućnosti. Ako se desi 100. titula i uz to odbranim titulu na Australijan openu, neka tako i bude - zaključio je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija