• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2019

12:37

VOLI DA KUVA, PRAVI TORTE, NOVAK MU JE INSPIRACIJA...Upoznajte Lasla Đerea - drugi reket Srbije!

Tenis

VOLI DA KUVA, PRAVI TORTE, NOVAK MU JE INSPIRACIJA...Upoznajte Lasla Đerea - drugi reket Srbije!

Podeli vest

Šampion turnira u Rio de Žaneiru Laslo Đere kaže da mu je Novak Đoković inspiracija, ali mu je idol u detinjstvu ipak bio Endi Rodik, a otkrio je i da obožava da kuva

Konačno je Đere potvrdio ono što godinama stručnjaci pričaju, da se radi o jednom od talentovanijih igrača u svojoj generaciji.U Riju je osvojio prvu ATP titulu, a od ponedeljka je 37. na ATP listi.

Kaže da mu je Đoković čestitao kada je ušao među 100 najboljih na svetu.

- Znamo se i uvek razmenimo nekoliko reči kada se sretnemo na turnirima. On igra, naravno, na najvećim, pa se nismo ni viđali često. Poslao mi je poruku kada sam ušao u Top 100, pre toga me je zvao da igramo dubl u Dubaiju. Dobar je momak i inspiracija svima nama - rekao je nakon osvajanja pre ATP titule Đere.

Idol na početku karijere mu je bio američki teniser Endi Rodik.

- Voleo sam da gledam Endija Rodika zbog njegovog sjajnog servisa. U sobi imam poster Gustava Kuertena kada je osvojio pehar na Rolan Garosu. Oduvek sam se ugledao na Janka Tipsarevića, Viktora Troickog i Novaka Đokovića kada su počinjali. 

TEŠKO JE BEZ RODITELJA SA 23 GODINE! Potresna ispovest Đerea posle plasmana u finale!

U slobodno vreme obožava da kuva, posebno da pravi torte.

- Volim da čitam dobre knjige, nekada idem u bioskom. Provodim vreme sa devojkom i prijateljima. Volim da kuvam, pravim torte. Mogu da se pohvalim da su mi brauni odlični.

Foto: reuters

Prvi ATP trofej Lasla Đerea

Pitali su 37. tenisera sveta i kako će proslaviti titulu. 

- Nisam planirao ništa. Znam da ću slaviti sa trenerom (Boris Čonkić) jer je on tu. Možda ću konačno bataliti pastu, pirinač i piletinu koja mi je bila na meniju poslednjih desetak dana. Možda čaša vina, slaviću kad se vratim kući u Srbiju sa porodicom i prijateljima - otkrio je Đere.

Pored tenisa voli američki fudbal, NBA ...

Sećam se kada je otac gledao NFL meč pre nekoliko godina, igrali su Sijetl i Nju Orleans. Svidelo mi se kako se Sijetl borio i od tada ih redovno pratim. Gledam stalno snimke njihovih mečeva. Kada je reč o NBA, ranije sam navijao za Čikago zbog Dvejna Vejda, sada sam uz Majami jer je on tamo. Znam da mu je ovo poslednja sezona, tako da ne znam šta ću raditi kad se on povuče -  nasmejao se Đere.

PRVA TITULA! Jači od povrede - Đere igrao za pokojne roditelje i popeo se na tron!

(VIDEO) ĐERE POTRESNOM PRIČOM RASPLAKAO NAVIJAČE! Pogledajte ovacije koje je dobio srpski teniser!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija