• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

09:54

OPET GA BOLI KOLENO! Rafa besan pred veliki duel sa Federerom!

Tenis

OPET GA BOLI KOLENO! Rafa besan pred veliki duel sa Federerom!

Podeli vest

Svet tenisa je na nogama! U polufinalu turnira u Indijan Velsu snage će odmeriti Rafael Nadal i Rodžer Federer ipak, veliko je pitanje koliko će Španac biti spreman za ovaj duel

Rafa se namučio protiv Hačanova, a tokom susreta doživeo je i povredu. On još uvek ne zna kako će igrati polufinale.

Nadam se da ću biti spreman. Teško mi je da odgovorim, možete uvek da predstavite to na negativan način, ali ne mogu da garantujem šta će se desiti sutradan, niko ne zna… Moj cilj jeste da budem spreman za meč, ali ne mogu da garantujem kako ću se probuditi. Koleno je prvi put danas počelo da me boli - rekao je Nadal.

Nikada nije bila tajna da Rafa ne podnosi beton kao podlogu na kojoj se igra.

Ako sada kažem nešto, delovaće da uvek govorim negativno kada sam u nevolji. Ipak, rekao sam ovo često, i kada sam bio mlađi – istina je da se drugi sportovi igraju na lakšim podlogama, teško je naći tako tvrdu podlogu kao naša u tenisu. Sa agresivnim pokretima koje imamo još - rekao je Nadal.

RAFU NIJE IZNENADIO NOVAKOV PORAZ: Ništa novo, dešavalo se i ranije!

On je nastavio u istom ritmu.

- Volim da igram na betonu, ali moje telo verovatno ne. Ne kažem to zbog lične koristi kako bi se više igralo na šljaci, nije to uopšte u pitanju. Znam da to neće uticati na moju karijeru, ali možda se u budućnosti promeni, možda za 15-20 godina, pronađemo rešenje da igramo na mekšim podlogama. Ne brinem se o tome šta se dešava tokom karijere, već posle, mi smo ljudi i teško je igrati na betonu i posle živeti normalno posle - zaključio je on.

Pobednik ovog meča igraće sa boljim iz duela u kojem se sastaju Tim i Raonić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17